tisdag 10 april 2012

Breivik tillräknelig för sina brott

Norge nu är det dax att skärpa upp straffen för mord det går inte att sona ett mord och vi måste sätta ner foten kring vad som går att sona så det enda riktiga för mord är riktigt livstids fängelse.
Här är det även viktigt för anhöriga till dom mördade att dom ska veta vad dom kan förvänta vad gäller upprättesen för sina mördade anhöriga o när dom ska kunna möta mördaren på gatan igen och helst ska dom veta att dom aldrig ska behöva göra det.

2 kommentarer:

  1. Vi får väl se. jag känner mig oroad än någonsin. Blir han dömd till 20 års fängelse behöver han inte överklaga utan sitta av sitt straff. Hade han varit otillräknelig hade man kunnat döma honom till rättspsykiatrisk vård och då hade han aldrig sett dagens ljus som en fri man. Det tror jag inte i alla fall. Så det bästa hade varit om han hade varit otillräknelig.

    SvaraRadera
  2. Känner att det viktigaste är att han hålls borta från samhället. Hoppas han inte har tillgång till internet i framtiden. Eftersom han frivilligt suttit och spelat dataspel på heltid under ett helt års tid, och sedan verkar ha haft sina kontakter mestadels på nätet, är han väl van vid att kura i litet rum och sprida idéer på nätet. Vore hemskt om han fick fortsätta med det.

    SvaraRadera