torsdag 3 februari 2011

Min synpunkt på Livstids straffet !

Självklart ska alla som mördat ha livtids straff då menar jag för alltid. Det sitter för få på livstid! Lyft dom anhöriga till offrens rättigheter. Staten borde hjälpa anhöriga så att dom veta att dom aldrig mer ska behöva träffa på den som mördat deras barn ,bro eller syster mm. Offren få igen andra skans o det ska inte mördaren heller ha!
Mördaren har själv valt att någon annan inte ska få leva ,varför ska då mördaren få leva sitt liv i frihet ?Det finns andra omständigheter men då heter det dråp! 
Idag ser verkligheten bedrövlig ut du kan välja att ta en annan människas liv på det grymmaste sätt tex Rosi eller Nathalie men det finns många många fler dom senaste åren av unga tjejer som blir våldsamt mördade ,döda för alltid och släkt o vänner som mår riktigt dåligt hela livet men mördarna kommer ut efter 7 år!!! Fyy fann för det !!!

Jag lever med att inte veta vilken dag den som mördade mitt barn en dag ska börja överklaga sin dom och kanske komma ut och med det att jag aldrig kan få någon lugn!"

2 kommentarer:

 1. Hej Carina!
  På siten begravningsportalen.se berättar jag i en krönika om hur det som hände Engla fick mitt liv att ta en ny vändning.
  Länk nedan, tänkte att du kanske vill läsa.
  Allt gott till dig och de dina.
  Varma hälsningar
  Nicklas

  http://www.begravningsportalen.se/Nyheter/naera-doeden-i-livets-tjaenst.html

  SvaraRadera
 2. Nicklas jag mins dig väl ojj vad tårarna flödade när jag läste ,minnena är tunga samtidigt så fint att läsa det positiva som det gav dig.
  kram

  SvaraRadera