torsdag 17 februari 2011

Ingen nåd för Mats Alm

 Mats Alm ville inte avtjäna fängelsestraffet han dömdes till i Falu tingsrätt. Han ansökte om nåd i höstas men har nu fått avslag från regeringen.
 Skälvklart ska han inte ha någon nåd !Hans straff tid är löjlig redan som det är!
 
Sverige är ett skit land när det gäller att stå upp för brottsoffer.
För jävligt att inte griftefrids brott räknas som allvarligt,undanhåller man frivilligt anhöriga och rättsväsendet var en död kropp finns så borde det ses som ett mycket allvarligt brott och straffet borde ligga där efter ...Men Sverige är ett skit land när det gäller att stå upp för brottsoffer.

4 kommentarer:

 1. Ibland har jag funderat på varför vi inte kan samarbeta med andra länder när det gäller dömda brottslingar. Vi skickar våra brottslingar till deras fängelser, i gengäld skickar de hit en person som får utbildning. Tjänster och gentjänster.EN person får sitt straff, en annan utvecklas. Säkert omöjligt med all byråkrati som finns i Sverige och med den omtanken om våra brottslingar som råder, så skulle det vara katastrof enligt många. Inte enligt mig.
  Den som tagit en annan människas liv får ta konsekvensen av sitt handlande. Enkelt.

  Jag håller fullt med dig, klart Alm inte ska ha nåd. Fattar inte att han ens kunde med att ansöka.

  Styrkekram till dig från en osynlig vän.
  /H

  SvaraRadera
 2. Att Alm bara tillåts att driva med oss allihop på det sätt han gjort, ända sedan han mördade Linda! Vilket annat land i världen skulle gå med på det? Vilket folk? Och ändå är det väl ingen som på allvar tror på hans oskuld?
  Skulle inte förvåna mig om galningen i Örebro också kommer att gå fri.
  Hur mycket kostar detta segdragna rättshaveri - med särskild tanke på vad brottsoffren får?
  Lena Ess

  SvaraRadera
 3. Herregud människa, lär dig skriva som folk!

  SvaraRadera
 4. Stringburka
  Jag jobbar på det men efter som jag är dyslektiker så är jag nöjd bara ni förstår vad jag menar, har du problem med det så återkom med det du inte förstår så ska jag göra mitt bästa för att förklara för dig !

  SvaraRadera