måndag 31 januari 2011

Falskt fb konto anmält !

Såg att det fans ett fb konto på en falsk mej! Inte kul så jag anmälde och mailade  några av dom att det inte var jag som dom var vän med utan en falsk profil , nu har några svarat och vissa fattar inte och tror att det är jag i alla fall ???
Men det är väl bara att gilla läget för det finns en massa skit om mig o Engla där ute i cyberrymden.
Jag behöver andas och påminna mig om att jag är jag oavsett vad andra tror och tänker om mig eller minna falska jag!

4 kommentarer:

 1. Usch så tråkigt! Det finns tydligen människor till allt. Det måste vara tragiska människor som sysslar med sånt.
  Huvva så mycket ondska det finns. När vi människor kan vara anonyma så dyker ondskan och elakheten fram.

  //hilma

  SvaraRadera
 2. jag vill verkligen inte vara respektlös, och tycker verkligen att det som hände eran familj är hemsk och lider verkligen mer er, och har varit med om liknande händelser men inte fullt så hemsk, men jag förstår verkligen inte varför du gör och som du har gjort och gör, du bygger din framgång på din dotters död, du gråter ut i media när du inte synts på viss länge, du anmäler media när det blir för mkt, vrf inte bara ist låta engla vila ifred och låt folk minnas henne, och inte hennes mamma som söker denna uppmärksamhet, detta är något jag tänkt på väldigt länge och jag undrar bara varför du inte kan sluta dela med dig allt till svenska folket, vi lider redan med dig, men juh mer du pratar i media desto mer ser du ut som om att du försöker tjäna på detta, vill verkligen inte vara respektlös och ber så mkt om ursäkt om du tar illa upp, men jag är säker på att jag och svenska folket vill minnas henne och denna hemska händelse sorg, och inte hennes mamma och åtskilliga artiklar om hur jobbigt detta är med frustration och att man ist för att förstå så blir man istället förbannad, för detta har hänt så många föräldrar innan och inte bara dig,
  // Robin

  SvaraRadera
 3. Hej Robin
  Trevligt att du tittar in på min blogg, nej jag tycker inte att du är respektlös. Jag kan faktiskt för stå dig för inna det hände min dotter så skulle inte jag heller ha kunnat sätta mig in i hur det är att hamna i den här mardrömmen och samtidigt se alla fel och brister i vårat så kallade rättssamhälle.
  Vi har när saker händer redan en massa i våran ryggsäck och vi har en personlighet, min är att jag inte tar skit utan att säga ifrån och att om jag kan förbättra för andra människor eller mig själv så gör jag vad jag kan för att ta mitt ansvar . Det vore mycket enklare och fegare att bara blunda och göra som du säger men jag väljer att ta ansvar och vara med och påverka för en dag så kanske det är du som får skörda frukterna av min envishet det är i slut ändan din och alla medborgares framtida trygghet som jag kämpar för. När du läser media så får du en väldigt förenklad bild av problematiken som nu när det står att Englas mamma hotar stämma staten ... Jag hotar inte jag kommer att göra det om inte jk ändrar sitt beslut. Just för att det ligger en stor hund begraven här i ett system som inte finna för brottsoffrena där det ligger grå zoner som ger ett sken av rättssäkerhet och skydd fast det när det gäller inte är sant ,i alla fall om du inte har en massa penningar att driva processerna med. I detta fall så säger Polisen att om vi hade skött vårat jobb på ett bra sätt och följt våra rutiner så hade Engla inte blivit mördad av AE. Myndigheten som ska stå upp för polisens fel och brister i grova försummelser eller brott säger att Nej det finns inget samband mellan att Engla blev mördad av AE eller polisens misstag. Två myndigheter som säger olika. Det händer väldigt många brottsoffer som har blivit utsatta av grova polisiära misstag att jk eller åklagare inte tar deras fall på alvar och inte svarar upp och utreder och tar ansvar för misstagen.Nu bor vi i Sverige där vi har ett uttalat system för att det ska vara Rättssäkerhet vilket det i mina ögon inte är, därför behövs det sådan som mig som vågar säga ifrån för antingen så ska det fungera eller så kan vi vara utan och då är det andra lagar som ska gälla.
  Jag kan säga dig att dom flesta andra föräldrar innan mig och efter mig är med mig och förstår prisis varför jag tar striderna .Jag kan även säga att jag har kontakt med många av dom och att tillsammans är vi starka och stöttar varandra så gott vi kan och orkar.

  Vad tror du att man kan tjäna på att få sitt barn brutalt mördat ? Jag kan lova dig att det finns ingen ting man kan tjäna på det, det finns ingenting i hela värden och inga pengar som på något viss kan göra så du tjänar på det.

  Däremot så kan pengar hjälpa dig att slippa försäkringskassan om du inte orkar leva ett fullt liv med arbete mm Pengar kan göra så att du kan ta behandlingar och hitta vägar att orka leva med smärtan.Pengar kan förenkla att kunna driva rätts processerna som man behöver.

  Jag försöker skapa mening ur meningslösheten. Englas död var bara meningslös ur alla perspektiv men om jag kan skapa mening ur det meningslösa så kanske det kan finns något som utmynnar med lite ljus ur mörkret.
  frid o kärlek Carina

  SvaraRadera
 4. Du är en kämpe Carina! Fortsätt med ditt engagemang sådana som du behövs i vårt mer och mera skitna samhälle. Robin du kan inte varit med om liknande än mindre hade du utalat dig i saken. Var glad att Carina har orken att driva detta vidare. Det är skrämmande att vårt trygghetssystem som borde funka i sverige på 2000-talet funkar som det gör och att den lilla människan själv skall driva allt.

  Styrkekramar till dig Carina och Robin bry dig inte om att engagera och läsa om det om det tar din energi för den behövs säkert till annat viktigare.

  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera