lördag 29 januari 2011

I Särna öppnas en stripp klubb

ISärna öppnas en stripp klubb där dom även har småbås där man kan beställa en egen show !
lagligt i Sverige ? japp det är det !

Stripp klubbar hör inte hemma i ett civiliserat land där man jobbar mot sexuellt utnyttjande av både vuxna o barn.Där vi vill lära våra barn att respektera varandra !
För stripp kan inte ses som något annat än att det kommersialiserar kroppen för att stimulera någon annans sexuella behov.Dom flesta som jobbar är utsatta kvinnor i en slav position. jag vill inte att mina barn ska växa upp med att vi i Sverige tillåter något som helst inom sexuellt utnyttjande av andra människor. Vilket fackförbund står till dessa kvinnor o mäns förfogande?

12 kommentarer:

 1. Håller helt och hållet med dig.
  Detta är åt helvete!

  //hilma

  SvaraRadera
 2. Ge fan i å gå in där då!!

  SvaraRadera
 3. Anonym
  Om det vore så enkelt ! Det handlar om vilket samhälle man vill bo o leva i och allra viktigast ,vilka värderingar vi ska ge våra barn ang respekt, mänskliga rättigheter mm

  SvaraRadera
 4. Om alla skulle ge fan i att låtsats om att det förekommer strippklubbar, människohandel o.s.v. så skulle ju alla som sysslar med sådant kunna härja fritt hur mycket som helst.

  SvaraRadera
 5. va in där en kväll och jag måste säga att jag håller med tyckte det känndes som att tjejerna var tvingade att vara där. för jag tror att om dom kunde så skulle dom nog heldre göra något annat.. // kille 20

  SvaraRadera
 6. Det är proffsdansare ska ni veta, jag tror inte att dittvingade kvinnor kan dansa som dom som är där! men men vem vet kanske alla dansar som proffs, även nerknarkade ryska luder?

  SvaraRadera
 7. De flesta som jobbar som strippor vill tjäna snabba pengar. Ofta till dyra märkeskläder, väskor och skor. En del vill dryga ut kassan när de pluggar. Mycket få gör det p g a något tvång. Möjligen då för att de är shoppaholics.
  Jag känner själv tjejer som jobbat i branchen, och har även träffat många av deras vänner med samma jobb och alla hade andra valmöjligheter och behövde inte jobba som strippor om de inte valt de själva. Sen att en del inte tyckte det var ett roligt jobb är en annan sak.

  Det går inte att säga något generellt om vem som utnyttjar vem, köpare eller säljare av tjänst, inom sexrelaterat arbete. Därför bör lagstiftningen vara lika för köp och försäljning av sextjänster.

  SvaraRadera
 8. Kan säkert vara så åxå men nog finns det många från öst som inte är här av fri vilja eller så är det pga av fattig dom som dom jobbar med strip eller prostitution. Det värsta jag vet är när man utnyttjar människor pga fattigdom.

  SvaraRadera
 9. Det är ingen från öst som jobbar på strippklubb i Sverige mot sin vilja. De tvingas (som i att det inte existerar alternativ) inte av fattigdom heller utan kommer hit av egen fri vilja för att jobba på strippklubb.
  Däremot är personlighetsstörningar som psykopati och framförallt borderline kraftigt överrepresenterat hos strippor.

  Att förkasta strippklubbar (en del av dessa drivs dessutom av maffian även om de inte tvingar någon att jobba där) och strippklubbsbesök är rimligt, jag tycker själv att det är moraliskt fel, men vissa påståenden här stämmer helt enkelt inte.

  Varför skulle det vara mer fel att utnyttja någon fattig än exempelvis någon socialt handikappad och djupt deprimerad människa som många strippor och prostituerade gör utan blinka? Sjäv tycker jag att det är lika illa.

  SvaraRadera
 10. jag vet bara att det för några år sedan definitivt existerade trafikring från öst och att många lurades eller tvingades in i både prostitution o strip. Jag vet inte helt 100 hur det ser ut i dag.
  Men vist är det lika fel med allt det som du skriver.!!
  Det är i alla fall väldigt tragiskt att det finns människor som utnyttjar andra människor för sin egen sexualitet.Jag tycker att folk kan få ha vilken sexualitet dom vill bara dom inte utnyttjar eller skadar andra!
  Om man tittar i Thailand så tycker jag att det är vidrigt hur många män som åker dit och köper sex det är verkligen att utnyttja fattigdomen.

  Senast jag var där så kollade jag extar på dessa män ofta 60+ män från Sverige o Norge med thailändska tjejer från tonåringar till ca 25 år
  På karon beach såg jag på en kväll under våran middag, ca 30 äldre gubbar hämta upp tjejerna på gatan ,Men även vanliga unga killar!(jag gick hem tidigt)jag tog kort på några som jag tänkte lägga upp här. kommer snart!

  SvaraRadera
 11. Det går som sagt inte att generellt säga vem som utnyttjar vem av säljare och köpare. Därför är det viktigaste just nu, när det gäller lagstiftning kring prostitution, att likställa köp och försäljning av sexuella tjänster.

  Anledningen till att den nuvarande lagstiftningen ser ut som det gör är den nedvärderande kvinnosyn som råder bland feminister där kvinnan ses som en svag individ och ett offer. För ökad jämställdhet är det absolut nödvändigt att inför lagen likställa sexköp och sexförsäljning.

  SvaraRadera
 12. Från tre nu i Särna positionerade "utsatta" (men dock av allt skriveri och lösa antaganden om branschen roade)kvinnor i en "slavposition":

  Det är mycket spännande men även skrämmande för oss att läsa allt som andra tycker sig veta om våran bransch som vi befunnit oss i under 17, 4 samt 2 år. Det är gott när vi människor främjar ett samhälle där sexuellt utnyttjande av barn eller vuxna inte förekommer och där alla repekterar varandra men denna respekt måste också sträcka sig till att låta alla individer välja själva vad de vill göra.

  Det förefaller för oss vara så att de som skriver mest och säger sig veta mest om vilka vi exotiska yrkesdansöser egentligen är inte satt sin fot ens på någon av Sveriges elva strippteaseklubbar?
  Och om så har skett, vad kan ni möjligtvis tyckt er begripa om våran arbetsplats där fasaden består av ett skådespeleri/ en show vilket är det klubbesökarna betalat entrén för att få.
  Det går inte att stå på en scen och vara olycklig när man ska förmedla en erotisk känsla. Erotik hör samman med glädje, glädje är att få uttrycka sig. De som vill konsumera våran glädje som vi gärna bjuder på som vårt leverne kommer till våra klubbar och spenderar pengar.
  Här försöker vi läxa upp män till att bli gentlemen. Vi har lika mycket kriterier på hur gäster ska vara och bete sig sm gäster har krav på oss. De som inte kan bete sig väl, åker ut från klubben.

  Att sälja en privat show i ett privat utrymme på klubben är vårat sätt att tjäna pengar och är kanske till och med lättare än att stå på en scen med flera åskådare. Vi går enbart på provision och behåller allt från 90- 100 % av intäkterna men får däremot inget av vad klubben drar in på vare sig dricka eller entré. Vi är alla separata företagare precis som alla övriga dansare samt artister. Som egenföretagare är vi med i småföretagarnas A-kassa och då det krävs bra med skinn på näsan, en stor social förmåga samt kunskap i beteendevetenskap så finns ingen anledning till förvåning vid vetskapen om att en stor del av den exotiska danskåren har akademisk utbildning och därmed medlemskap i fackförbund på den vägen. Alla av oss löser sin situation på egen hand, det enda som hindrar oss är den tabu runt striptease som råder i Sverige. Hade den inte varit så utbredd hade vi kunnat utveckla större sociala skyddsnät i form av rena fackföreningar för sexig underhållning.

  SvaraRadera