fredag 1 november 2013

Hovrätten kommer att återkomma med definitivt datum för dom och när domen då meddelas kommer pressmeddelande också att lämnas

Igår ringde min advokat och berättade att hon fått ett telefonsamtal.

Föredraganden i hovrätten, Marianne Jörgensen, har meddelat att dom inte kommer att kunna meddelas i nästa vecka. Hovrätten kommer att återkomma med definitivt datum för dom och när domen då meddelas kommer pressmeddelande också att lämnas. Huvudsaken är att hovrätten tar sig tiden att göra klart alla detaljer meddelande av domen, vilket dock betyder att vi får vänta lite längre på domen.

Jag tänker att det är bra att hovrätten inte bara slänger ur sig något utan att chansen är större till en välskriven dom om dom tar den tid dom behöver. Det som dock är lite negativt är att vi senaste vecka tjatat om att få ett precis datum för domen o vi har fått till svar senast den 5 nov (då har hovrätten haft mer än 6 veckor på sig ) och efter min senaste twitter o blogginlägg så har flera media o tv program hört av sig till mig och hovrätten om datum och vips så blir det lite mera tydligt att dom kommer inte nästa vecka ...ja vad säger man -medias makt ...Hur som sa det bli väldigt intressant om vi får en välskriven dom för det är en viktig juridik som behöver utredas för framtida tvister mm.
Ha det gott i helgen !, det ska jag ha. Jag ska gå till Englas grav med familjen har gjort en lyckta av ett litet växthus. Tycker att det blir väldigt stämningsfullt på kyrkogården på allahelgona annars tycker jag bara att det är jobbigt att gå dit.
Nu ska jag gå till Herrgården och städa efter gårdagens 3 rätters till 14 pers som jag hade serveringen till. Snart är det dags för julbord och jag som inte börjat rulla köttbullarna än ,nästa vecka får det bli köttbulle vecka:)   

1 kommentar:

  1. Hoppas du har haft en trevlig helg så här långt och att du får en fortsatt trevlig helg- Jag hittade en intressant profil på facebook. Personen i fråga är inte så intressant. Snarare din reaktion. https://www.facebook.com/helge.fossmo.16
    Personligen undrar jag över hur allting hänger ihop. Det där med dödskulten i Knutby. Jag vill varken säga bu eller bä i det fallet. Psykopater finns över allt och duktiga på att manipulera. Syskon har väl sett till att få den ena dödad tidigare. Det är bara att gå till bibliska historien om Abel och Kain. Svårt att veta vad man ska tro.

    SvaraRadera