tisdag 19 november 2013

Fråga doktorn

http://www.svt.se/fraga-doktorn/18-november

Igår var jag med i en intervju med fråga docktorn, länken ligger här ovan.

Det vart en känslosam intervju och kanske inte riktigt vad jag hade räknat med då jag satt där. Trodde den skulle handla mera om hur man hanterar sorgen och smärtan o hur livet ser ut idag, så jag var väldigt skeptiskt inför sändningen av den . Men jag måste medge att det blev bra en då. Första gången jag kommer till en intervju utan att ha en färdig tanke om vad jag vill få fram oftast har jag en lite dold agenda med ett politiskt budskap och jag har lärt mig att man ska vara som en politiker i media om man ska hinna få fram det som är viktigt, dvs man svarar inte riktigt på frågan utan man säger det man vill få sagt ! ;) ...Men här så visste jag inget om frågorna eller bilderna och hade ingen tanke om att det var något viktigt eller politiskt jag skulle få fram och jag bara försökte svara så ärligt kring frågan som jag kunde. Tycker nog att det blev bra och jag känner mig mycket mera mogen för att berätta om sorgen smärtan och det lite mera privata i den här mardrömmen nu.  

Tack till er alla som skickat go hälsningar till oss <3

ps! har inte fått några hot eller elakheter än ...   

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att hon ställde lite olämpliga frågor. Och en av bilderna i början tycker jag var olämplig att visa.

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag blev berörd av dej igår. Vill ge dej en varm kram. Det är en stor skam att inte förövaren får det straff "den" förtjänar. Vi har inte plats för honom och sådana kräk bland oss och våra barn.
  Håll om dej och de dina.

  SvaraRadera
 3. Hej, Jag har just tittat på intervjun med dig i Fråga Doktorn och jag tycker du är helt fantastiskt, stark och en riktigt fin förebild för andra människor i liknande situation som din, men även för oss andra som inte upplevt det du har upplevt. Vilken modig mamma Engla har. Varma hälsningar, Towe

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att det var bra. Mycket bra just därför att det aldrig handlade om politik utan bara frågor från den tiden och hur du kände dig. Eller hur di mådde då och viktigast av allt sätta fokus på anhöriga till våldsdödade och erat behov för det tycker jag är viktigt. Sedan kommer frågan.....Hur ska vi kunna se till att ASET hålls bakom lås och bom då vi inte kommer att införa verkliga livstidsstraff? Any clue? Jag tror att de flesta har förstått att den mannen inte går att släppas fri. Så länge han inte är mottaglig för någon form av vård är det omöjligt. Han kommer att vara ännu farligare om han släpps fri än innan. Det är bara så med sexbrottslingar att de är svåra att rehabilitera. Vad tror Leif GW? Han har sällan fel när han uttalar sig om olika brottslingar.

  SvaraRadera
 5. Hej jag har alltid beundrat dig att du bara ens kan stå upp. Sedan jag misst min dotter Charlotte i cancer 2012 förstår jag lite. Du var så duktig i dagen på reprisen. Du sa något liknande..vi överlever för vi är i en fantasivärld. Skall försöka höra om ditt inslag.
  Vill bara säga kram och att jag skall fundera hur vi skall förändra samhället för er.....www.charlottetjejen.blogg.se..Från en mamma.

  SvaraRadera
 6. Fina,.Fina du,.,.blev jmkt berörd,.,.när du talar stannar världen,.,.så e dt bara,.,man vill verkligen lyssna,.,.önskar jag hade kunnat trolla,.,då hade jag gjort det,.,SKIT också,.att du ej fick rätt mot staten.,.MEN DU FÖRSÖKTE,.,.HEDER,.,.Hälsn Tant G

  SvaraRadera
 7. Tack Carina att du ställer upp för alla brottsoffer, att du vågar berätta om hur du har det!
  Hoppas genom att hoja vår röst och göra ngt åt blir vårt samhälle bättre att ta hand om de som behöver stöd i de svåraste situationerna i livet.
  kram o styrka till dig!
  Milla

  SvaraRadera
 8. Här kommer jag med någonting udda som jag hittade. Jag har bara hört talas om näradöden upplevelser och började läsa om det. Det här var någonting som Engla med största sannolikhet fick uppleva när livsanden gled ur henne. Till ditt stora förtret kommer nog ASET att få uppleva det en dag strax innan han dör. Men förhoppningsvis blir han förd tillbaka till när han utsatte Engla för det han gjorde och då kommer hennes känslor att projiceras till honom. Men till ditt stora förtret kommer han då att få möta en varelse som älskar honom ovillkorligt där han får känna att ingen dömer honom etc. Jag önskar nästan att det kunde hända redan nu men att han återupplivas igen för då kanske han mognar så pass att han fixar ett möte med dig. Jag kopierade länken där jag hittade om näradöden upplevelser http://paranormal.se/mirror/sokaren/www.sokaren.se/INDEX124.HTML

  SvaraRadera