tisdag 5 november 2013

veckans brott

Kollade på veckans brott med stor klump i magen och ticksen jag fick när vi letade efter Engla , gör sig påmind .(har inte haft så mycket av dom på senaste tiden )
Programmet var rätt bra men en sak har Leif fel på, vi borde vinna för vi har rätt och om vi skulle vinna så kommer inga dammluckor att öppnas för det finns inte så många fall varje år som har en statlig utredning bakom sig där alla mycket grova brister inom myndighetsutövningen finns med ,och seriöst det finns många utredningar som brister men inte i den här digniteten! Men ok jag tror inte en sekund att vi vinner men jag hoppas på en välskriven dom från hovrätten där all juridik i frågan reds ut för framtida myndighets haverier.
Pengar finns det ,även för en ytterligare överklagan om så behövs det har svenska folket sett till genom fonded by me . jag kommer inte att överklaga om vi förlorar med en välskriven dom men blir det en clown dom igen så ingen tvekan på att jag provar. När allt är klart kommer jag lägga ut allt material för juridik studenter att studera för det är mycket i det här som är komplicerat och en juridik som är knepig, men åxå sånt som tingsrätten skrivit som är sanslöst dåligt motiverat .
jag vill bara ha ett erkännande o en ursäkt för att polisen gjorde ett så dåligt arbete att Engla blev ett offer för mord pga att dala polisen gjorde ett uruselt jobb med P utredningen. Idag är enda sättet att begära ett skadestånd !
  

2 kommentarer:

  1. Angående att Leif GW skulle ha fel tycker jag nog inte. De skulle få mängder av ärenden från flera år tillbaka och skulle få arbeta tills de går in i väggen. Ur mänskligt perspektiv borde du vinna. Det tror jag att varenda en håller med om. Men jag tror faktiskt att han har rätt i det han säger. Har du för övrigt all fakta för att kunna bekräfta dina uppgifter? Var kommer din källa ifrån? Jag såg nyss programmet på svtplay och håller med om att det var bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har pratat med den som jobbar hos statens rikspolisstyrelsen med utredningar av grova brott och polisens arbete kring det och vist utreder dom olika polisinsattser för att bli bättre men väldigt sällan det tillsätts en riktigt granskande utredning för just polis utredningar med den konsekvensen att polisen får grov kritig av sitt arbete. Däremot så finns det många utreningar som hamnat hos åklagare för polismål (tror det är en statlig myndighet) där man utreder polisens för olika klagomål. där poliser utreder poliser ! Där kom man fram till att inga grova fel har begåtts i P utredningen ! men hos rikspolisstyrelsen som är statens egna instans där man bla, jobbar med att förbättre sitt arbete komma man fram till många grova brister.

      Radera