tisdag 5 november 2013

På Veckans brott ikväll tror det handlar om Om polisens tur för att få en uppklaring i mordet. Jag tycker att det är viktigt att komma ihåg att det ska inte behövs tur när det räcker med att följa regelverken som polisen redan har att jobba efter

Ikväll blir det om mordet på veckans brott ,dom ringde o berättade att det skulle sändas, något jag uppskattar att dom gör .
Dom trodde nog att domens skulle koma idag det var sagt innan den 5 nov men flyttas fram till ?
I Programet ska bli något om bilden som togs på Engla o bilen med AsEt . Den är värkligen unik och en mycket viktig del av att man tog in AsEt så snabbt men det var inte avgörande han hade hittats endå det är jag övertygad om ,det fans flera vittnen från Torsåker efter vägen som vittande att dom sett han efter vägen bla ståt och rökt. Ägarn av Lappens hade ringt in ett vittnes mål om att AsEt varit där och troligen åkte över Stjärnsund på vägen hem han tyckte att AsEt var obehaglig o borde kollas upp . Det vittnes målet kom aldrig fram till utredarna ...men han berättade för mig att han ringt in det tipset . Det står i påan på svt att , något som verkligen sätter fingret på betydelsen av tur i en mordutredning och det är ju sant att omständigheten med tur hade betydelse med unika korten och vittnena som såg AsEt  efter vägen mm. Men det man ska koma i håg är att det inte behövs någon tur om man skött P mordutredning efter sina egna regelverk!   JOBBIGT !!! med program och media men samtidigt är det väldigt bra o viktigt att polisens klumpiga utredningar lyfts upp... det ska inte behövs tur när det räcker med att följa regelverken som polisen redan har att jobba efter.
 
Polisen ringde upp AsEt på Söndagen och frågade han om han varit i Stjärnsund !Klumpigt värre vad hade hänt om Engla levt då och hur mycket bevis om andra mord han AsEt göra sig av med under tiden det tog innan dom grep honom ??? 

1 kommentar:

  1. Bra skrivet! Nej, det ska inte behövas tur. Och klumpigt av polisen att ringa upp AsEt.

    SvaraRadera