tisdag 19 februari 2013

Tacksam och Förundrad

Jag är tacksam för att media hjälper mig få stopp på !!! <3
Men förundrad över att inte samma intresse finns runt stämningen  som gäller hela samhället. När myndigheter gör grova fel i sin myndighets utövning och inte vill ta ansvar för det och be om ursäkt och hur då den enskilda som blivit berörd av det själv måste betala för att få det prövat i en domstol....

12 kommentarer:

 1. Blev så arg när jag läste Aftonbladets artikel att jag letade upp din blogg som de nämnde där, kände att jag var tvungen att kommentera något som Dan Bratt sa.

  "– Jag är ledsen att vi inte kunnat nå varandra." Inte kunnat nå *varandra*? Vilket otroligt drygt svar! Det har varit hans ansvar att nå dig. Dessutom på planeringsstadiet, inte i samband med att den redan provspelas. När han säger sådär låter det som att han tycker att du är delansvarig i att kontakta honom om en pjäs innan du kände till dess existens.

  Suck. Hoppas de tar sitt ansvar nu och lägger ned iallafall.

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara skicka en stor KRAM till dig och hoppas att teatern stoppas. Blev alldeles tårögd av artikeln på Aftonbladet och tycker det är ABSURT det han gör.

  Hoppas du finner ro och lycka till med jobbsökandet och allt annat. Kram.

  SvaraRadera
 3. Vad tycker du om att jobba som ledsagare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar gärna med människor <3 bara dom inte mår för dåligt på det viset att dom går på mina svaga punkter. Jag har alltid jobbar med människor som måt mycket dåligt och nu kan jag tänka mig att jobba med människor som mår lagomt dåligt :)

   Radera
 4. Du har skrivit en bok om Englas död, du har talat ut i media över 5 år, skapat ett konto så lättlurade idioter ska skicka in pengar till dig och fått betalt för att sända begravningen live på tv.

  Och du tycker det är fel att man gör teater av polisförhöret med Anders Eklund som i samma förhör även talar om Pernilla i Sandviken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja jag har skrivet en bok om veckna Engla försvan med allt matrial från olka överklagande bla polismissen .Jag gorde det för jag tyckte att det var viktigt att ge min sanna bild efter som den inte riktigt stämmer med medias och för att göra vad jag kunde så att polisens brister i sin myndighetsutövning skulle bli bättre och för att avsluta allt om det ,men det gick inte att avsluta efter som det senare kom en ny rapport om änu flera brister i polisens arbete .Brister som jag inte vill ska drabba någon annan!För det så behövs en ansvars gund hos staten !
   Kontot skapades den vecka som vi letade för att folk ville hjälpa till pengarna gick till mat ,bensin ,mobiler som gick sönder mm Sen har jag delat ut penga från fonden till olika bla Englas klass kompisar till en resa och andra viktiga saker .ibörjan skickade jag blommor till dom som fick någon anhörig mördad för dom pengarna och köpte en stor Ängel som står på mordplatsen. Nu finns det ca 24 000 kr kvar som ska vara en del i dom kostnader jag får om vi förlorar stämningen...Jag är tacksam för allas hjälp <3 Sen skapade även tidningen DT ett konto som hete Engla, pengar som gick direkt till rädda barnen <3 Jag sände begravningen på tv och Nej jag fick inte ett öre betalt för det !!! och inte ett öre har jag fått för något jag gjort i media mm Jag är en fajter och vi rätta till dom brister jag ser och jag tycker ingen annan än familjen har rätt att använda vårat trauma när jag gör det så gör jag det för att jag vill ändra i brister så ingen annan ska behöva ta samma smällar eller så gör jag det för att jag blir arg och det gör ont...Önskar dig allt gott ps allt är inte som man tror det är som man vet !

   Japp jag tycker det är hemskt att någon ska läsa ur förhören i en teaterförestälning jag tycker att det är hemskt att förhören överhuvudtaget är offentliga även om jag förstår att det är en viktig del i rättsäkerheten.

   Radera
 5. Jag tycker det är fruktansvärt att någon ens kommer på tanken att göra teater av denna fruktansvärda händelse. Sjukt. Hoppas verkligen att den inte blir av. Mina tankar, kramar och styrka till dig,Engla-mamma.

  SvaraRadera
 6. Att lägga sten på bördan hos familjen genom att göra teater av brottet är avskyvärt. Jag lider med Englas familj som måste gå igenom allt detta, visa Englas familj respekt. Välkommen in på vår sida för att visa Din avsky för planerna att göra teater av tragedin. Gilla sidan och dela den med Dina vänner. Vi behöver en stark opinion mot vansinnet.
  http://www.facebook.com/pages/Teater-om-mordet-p%C3%A5-Engla-Nejnej-NEJ/123802391132462?ref=stream

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Tack för din omtanke det är snällt att ni bryr er. Nu tycker jag att vi inte ska rota så mycket mer i detta runt teater pjäsen tills vi vet att Dan verkligen kommer att fulfölja sin plan... utan ge Dan en chans att tänka till göra om och läga ner tanken på pjäsen.
   Frid carina

   Radera