fredag 15 februari 2013

Mördarens permissioner

I går på alla hjärtansdag så var det ju tvunget att komma en media vända om mördarens permissioner...Det är märkligt för på alla speciella dagar så kommer det en jobbig artikel om mördaren ...är det något ironiskt spökeri eller ?
Hur som så vart det en hel del tokerier i det som skrevs i media och det som sades i tv.
Så jag ska förtydliga hur det är mördaren har rätt till en 4 timmars permission med vakter varje år det brukar ske i februari denna gång var det någonstans i slutet av januari, det här var den tredje permissionen. I gävledala nyheterna slogman på stort och sa att det var den första permissionen för mördaren...Vi får inte veta om permissionerna så det är ju stor risk att någon av oss närstående till Engla springer på honom ,ödets ironi är ju upplagt lite på så vis !.Vi anhöriga och nära vänner finns över hela landet bla flera i Stockholms området . Ironiskt nog så var vi påväg att flytta till Norrtälje kommun 2 år innan Engla mördades jobb var klart och finna vänner där, men jag var inte nöjd med boendet så vi blev kvar i Stjärnsund . Vi bodde i Stockholm och Engla är född på södersjukhuset. Vi har många vänner där omkring så tanken att någon av oss många anhöriga och nära vänner inte riskerar att springa på mördaren på en permission är befängd.
Jag tycker inte att mördaren förtjänar några permissioner över huvudtaget han har bestämt att Engla ska dö och hon får inga permissioner och vi får aldrig mera träffas. Vad finns det då för rättvisa med att han ska få permissioner för att trygga fängelse miljön och för att en återanpassning till samhället i framtiden ska vara enklare...Om han mot förmodan skulle bli fri så finn det många som kommer att möta upp han direkt och se till att rättvisa skapades så inte ens för det beövs det några tränings permissioner...    

1 kommentar:

  1. Förra gången var han faktiskt berättigad en permission då han skulle till optikern. Permission för att uträtta ärenden under bevakning måste han faktiskt få. Inte för annat. Jag tvivlar på att han kommer att få mer permission än så på myyyyyyycket länge. Däremot behöver inte media skriva om det var enda jä-a gång.

    Jerry

    SvaraRadera