måndag 18 februari 2013

Från Radio programet med Lotta Brome

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4428507

Från Lotta Brome radio program

Har fått massa uppbackning om att det inte är ok med en teaterförestälning där man läser i förundersökningen TACK alla det behövs <3
Lite kritik åxå om att jag ändå är så medial och utsugande kring mordet och jag får väl ta det med för vist är jag medial ,men ni ska veta i sånt som jag tycker är väldigt viktigt och samhälsnyttigt! Där jag tycker att vi får ta smärtan och skiten som kommer med för att det finns viktigare saker än oss!!!
Rättsäkerhet Sanning Brottsoffer Trygghet mm

PS Om vi mot förmodan skulle vina mot staten i stämningen så ska ni veta att pengarna jag förlorat på att varar hemma sjukskriven och rehab, skulle inte skadeståndet vi begär räcker någonstnas och att om vi skulle vinna så är det inte dom siffrona som är aktuela . Allt är inte som man tro ...Det är som man vet ! Det viktigaste med stämningen är att vi täcker igen hålen för att sådan här misstag sker igen !

FRID O KÄRLEK

1 kommentar:

  1. Jag känner mig väldigt djupt berörd och engagerad i det här. Det är SKAMLIGT av Dan Bratt att göra en pjäs om mordet på Engla. Och det är SKAMLIGT om ni inte vinner mot staten i stämmningen. Och det finns mycket mera som är SKAMLIGT.

    SvaraRadera