lördag 14 maj 2011

Mina tankar går till andra anhöriga där deras barns mördare snart är ut igen .

I dag har jag genom fb läst om en annan Ängla mammas våndor då hennes dotters mördare kommer ut om ca 3år han fick 9 år och har redan en fb sida...En mycket grym och brutal mördare! Christoffer förut Frank nu har han döpt om sig till Silverkilinga i stället.
Många tankar dyker då upp i mig och frustrationen gör sig påmind kring mördare va fan ska dom få permissioner och till slut fri givning för och som grädde på moset så får dom ett omhändertagande och vård av kriminal vården men vi anhöriga får ingen ting inte ens den information och det stöd som många tror. Kriminal vården borde ha en avd för brottsoffer o dess anhöriga så kanske det blev lite ordning och omhändertagande av våra behov........................................  I alla fall mera information och stöd så att vi fick en inblick i vad som händer och varför och inte minst att vi slipper att möta mördaren i våran vardag som många anhöriga i dag gör.
Men hur ska man kunna acceptera en en mycket brutal mörade ska få komma ut igen efter 6 år bara för att han inte fyllt 21 år när han mördade en ung tjej som han inte kände.Är det rättssäkert det ?

1 kommentar:

  1. Det är idiotiskt att brottsoffren ska få ytterligare straff. Det är mördaren som jag ska det. Hur svårt ska det vara att fatta det för myndigheterna? De kan inte vara särskilt smarta när de inte fattar det.

    SvaraRadera