måndag 13 september 2010

Äskade Engla du saknas oss polis myndigheter och media

Nu är det mycket om rättspolitiken som snurrar i mitt huvud och jag vill ha svar!
Var finns brottsoffren kan man ha en rättspolitik utan brottsoffer? Det verkar för mig som om allt bygger på brottslingarna!
För att förstå mina tankar så kan ni läsa boken som går att köpa på adlibris eller bara fråga i bok handeln.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163352230

2 kommentarer:

  1. Titta på Utfrågningen av de rödgröna i kväll onsdag 15 september på tv 4 och ställ din fråga på webben. Om du vill se Utfrågningen av alliansen från igår tisdag 14 september så kan du se det på tv 4 play. Det handlade en del om brott i slutet av den utfrågningen. I Kvällsöppet med Ekdal valspecial från igår kanske det också handlade något om brott. Jag såg dock inte det i går. Men Beatrice Ask och Thomas Bodström var inbjudna. Man kan se det också på tv 4 play. Och ikväll blir det också Kvällsöppet med Ekdal valspecial efter utfrågningen av de rödgröna.

    SvaraRadera
  2. När de frågade de rödgröna igår vilka som tyckte att staffen skulle halveras så räckte Lars Ohly upp handen. Mona Sahlin och Peter Eriksson verkade inte tycka det men eftersom Lars Ohly tyckte det så hade de kommit överrens om att inte ändra på straffrabatterna. Det tycker jag är dumt. De har ju bra åsikter på det mesta annars men så kommer en sådan där dum sak och förstör. Hoppas att de kan ändra sig. Lars Ohly har för stort inflytante på de rödgröna när det gäller det där. Men jag hoppas att det kan ändras.

    SvaraRadera