torsdag 28 mars 2013

Tillsammans är vi starka

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16498705.ab


Tack för erat stöd både ekonomiskt och känslomässigt .Ni har lyft en stor börda från min familjs axlar och samtidigt visat så mycket kärlek !

Ni har visat att det finns så mycket godhet i världen .

Nu har insamlingen gett mer än vi behöver för rättegångskostnaderna och det är dax att fundera på vart dom pengarna som blir över ska kunna göra bäst nytta för att hjälpa andra i samma situation. Har ni seriösa förslag så skriv gärna ner dom här .
Pengarna som blir över ska jag göra mitt bästa för att redovisa så att det blir tydligt och genomskinligt vart dom tar vägen.

Tillsammans är vi starka ! <3

Nu ska jag åka och påsk handla och sedan städa lite innan jag tar fram kvasten o katten för att ge mig ut och påsk flyga lite ;)

10 kommentarer:

 1. Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödande RAV skall försöka öppna en fond som ska gå till akuta insatser (om du inte visste det redan). Kanske kan en del utav pengarna gå till det?

  SvaraRadera
 2. DU OCH DIN FAMILJ ÄR VERKLIGEN VÄRDA ALL HJÄLP. FATTAR INTE ATT DU ORKAR. /Trots allt så önskar jag dej och din familj en fin påsk./Kram

  SvaraRadera
 3. Men kan du inte ha överskottet till överklagandet?
  Glad påsk från Lena. Vi ses på blåkulla!

  SvaraRadera
 4. Vad sägs om att inrätta en nationell fond med total insyn och revision där överskottet går till offer för alla våldsbrott och inte bara enskilda?

  SvaraRadera
 5. Behåll pengarna,.,.Herreje,.,.ge din andra flicka,.,.ni skulle fått miljoner,.o åter miljoner,.,.Men samtidigt förstår jag att du vill"redovisa"fast ja tycker INTE du ska behöva göra det,Och ni lär behöva dom stackars kronorna,.,Varma hälsningar o många tankar,.,.Gunnel

  SvaraRadera
 6. Varför inte satsa pengarna på skilsmässobarn. En del pojkar är mycket känsliga för att föräldrarna separerar någon gång i lågstadiet. Hur man ska göra vet jag inte. Kanske låta de män som har upplevt det hålla föredrag om det för blivande föräldrar så att de kan vidta rätt åtgärder för att få rätsida på de stackars ungarnas inre. På så sätt slipper man att de drabbas av en psykos vilket gör att de blir farliga både för sig själv och andra. Jag har funderat mycket på det där efter tragedin i Falun. Det är bara ett exempel. Jag har märkt att många kriminella är skilsmässobarn av olika anledningar. En del av dem har blivit sexuellt utnyttjade eller misshandlade i barndomen och har inte fått rätt stöd i livet. Det är dags att det blir en ändring på det antingen genom skärpt lagstiftning, föredrag eller personligt ansvar. Jag var kateket i katolska kyrkan i flera år vilket den ansvariga nunnan var tacksam över för jag uppmärksammade problembarnen. Om man kunde bli hjälplärare i skolan skulle jag absolut satsa just av den anledningen. Men jag tror inte att hjälplärare finns längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är likadant för pojkar som för flickor Många tycker det är jobbigt med skilsmäsor men man kan inte skyla kriminalitet som vuxen på det . Vist har uppväxt förhålande mycket med hur man mår som vuxen att göra, men så är livet det kommer många svåra jobbiga stunder som kan påverka en hur man hanterar livet. Den största delen skilsmässo barn har inga problem som vuxen ,jag är skilsmässo barn min barn är det åxå och faktiskt dom föesta jag känner och det kan gå hur bra som helst. Hjälp lärar finns i skolan och även assistenter. tack för förslaget

   Radera
 7. Jag vet att de flesta barn klarar sig igenom en skilsmässa men uppenbarligen inte alla. Då har väl vi som vuxna ett stort ansvar för att även de får rätsida på sitt inre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut men det gäller väl alla barn som mår dåligt av alla olika orsaker...

   Radera