onsdag 20 mars 2013

I morgon Torsdag 13,00 kommer domen från tingsrätten

I morgon Torsdag 13,00 kommer domen från tingsrätten !
Har ingen aning hur den ser ut, kan vara allt från att vi förlorat rakt av i första frågan om att det finns ett orsakssamanband mellan polisens försumligheter och Englas död, då blir det stopp för alla andra tviste frågor och vi måste försöka överklaga ,för på den punkten är jag bestämt övertygad att vi borde få rätt o vi har till vis del stöd att professor i juridik Mårten Shultz men men jag vet att det är upp till domarna att avgöra och det går antagligen att se på lite hur man vill ...det kallas strikt juridik ; /... En annan variant är att vi får rätt i den delen och att vi får dom andra tviste frågorna utreda vilket skulle gagna alla som hamnar i tvister med staten för vi behöver få veta ,när ska staten ta ansvar o be om ursäkt till dom som berörs av myndigheters brister och är inte dom här bristerna tillräckligt stora för det och räknas inte vi som berörda då kan man undra när det skulle kunna vara tillräckligt stora brister och vem är berörd av vad ?
Jag har uppfostrat min barn till att om dom gör fel, be om ursäkt och gör om och gör rätt ! Det borde man kunna kräva av staten med .Svårare borde det inte vara , men det kan jag lova att det är .

Nu är ju staten företräd av jk den myndighet som man ska vända sig till när myndigheter brister så bara det är ju helt galet ...Jk sitter på två stolar och det är inte rättsäkert.

Allt det är trist rättspolitik som behöver skärpas upp så att vi får ett lite rättsäkrare samhälle!

Så vill jag ge rikspolis styrelsen massor av god kred för att dom jobbat på så bra med att förebygga och rätta till dom brister som man kom fram till i rapporten ,det är på väg åt rätt hål :) men det är ju så att hur bra system vi än har så kan den mänskliga faktorn ställa till det och grova misstag mm kan ske och där o då behöver vi en ansvars grund för staten att be om ursäkt och ta ansvar.

10 kommentarer:

 1. Håller verkligen tummarna "för mänskligheten" nu!
  Stor kram från Lena

  SvaraRadera
 2. Jag håller också tummarna. Jag har hela tiden tyckt att någon måste ta ansvar för din dotters död och jag tycker att du är stark som gör detta.

  SvaraRadera
 3. Jag håller också tummarna! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Varma tankar idag efter domen. Känner otroligt mycket med dig och hela familjen.

  /hilma

  SvaraRadera
 5. Din äckliga, fucking lågt stående förståndshandikappade fittjävel! Allt för lite uppmärksamhet va! Att SVT sände begravningen av din dotter var så jävla lågt att jag höll på att spy, och nu tror du att du kan mjölka staten på pengar, är det så du hedrar minnet av din dotter, din giriga fittjävel!! Syns du i media en gång till så ska du gå samma öde till mötes, ditt låga jävla kräk!!
  Hur många barn blir inte mördade tror du, men just DIN jävla snorunge skulle expoateras för dina egna egoistiska syften, och idioter till folk köpte det!! vad fan är du skapt av??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din stackare! Du måste må väldigt dåligt och jag hoppas att du får hjälp.

   Frid!

   Hilma

   Radera
  2. I ett demokratiskt samhälle är det bättre att vara resonlig annars riskerar vi barbari. Denna gången riktades det mot dig, Carina. Ett sådant samhälle vill jag inte ha.

   Radera
 6. Jag tycker att du är modig. Går det att bidra till rättegångskostnaderna på något sätt? / Louise

  SvaraRadera
 7. Nu är det så att det belop vi begärt är inte det som man skulle få om man vann det skulle kuna bli ca 5 000 eller högst det begärda även om det vore helt osanolikt ifall det är pengarna som staten skulle ha fått betala som du ör orolig för. Det är inte min mening att hedra min dotter genom detta... Meningen är att belysa dom brister som finns och att skapa ett rättsäkrare samhälle för dom som kommer efter i liknande situvationer. Tråkigt att jag upprör dig så mycket med mitt engagemang att strida för det :-( vänliga hälsningar obs alla no andra som nu blir uppretade av dena komentators hårda ordval snälla gå inte on o kommentera det!

  SvaraRadera
 8. En hälsning, bara... känner mig ordlös just nu.
  Kram från Lena

  SvaraRadera