tisdag 26 mars 2013

Insamling för Englas mamma | FundedByMe - Fund your project through social networks

Insamling för Englas mamma | FundedByMe - Fund your project through social networks

Vi är mycket tacksamma för allt stöd <3
Det är viktigt att sprida budskapet att det är många fler än mig som sitter i klistret för rättsäkerheten .Alla ska ha rätt till en rättvis rättegång står det i Europa konventionen . Men egentligen så ser sanningen inte ut så .Den som har rätt till en rättvis rättegång är den med fet plånbok och kan betala för att få sin sak prövad när det gäller tvister med myndigheter försäkringsbolag mm.Det är inte ok att det inte finns någon rättighet att få sin sak prövad mot jk beslut utan att det ska kosta .Jk är den som granskar myndigheter och samtidigt den som sitter som statens alltså myndighetens främste företrädare i en tvist... Inte rättsäkert !!! Normalt i brotsmål mm så tar staten kostnaderna för den skyldig har oftast inte dom pengarna att betala och när det var mord rättegången stod staten för kostnaderna. Varför skulle då inte staten även ta dom när det gäller tvister runt myndigheter ? Vill vi ha ett rättsäkert samhälle för alla så är det dax för politikerna att ta tag i det! KÄRLEK

10 kommentarer:

 1. Om man ger en gåva till insamlingen ovan tar du i så fall emot pengar från insamlingen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kommer att taemot från den här insamligen och dom samlar inte in mer än rättegångs kostnaderna är.Idag är den 111 000 kr vi ska betala för vitnen advokat och staten( detta efter man tagit bort rättshjälpen mm) .Men vi kanske överklagar då blir det lite dyrare men det vet vi inet än ,advokaten tittar på det.

   Radera
 2. Hur ska detta bidra till ett rättssäkrare Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om dom som har en tvist med jk kring myndighets utövning får möjlighet att lyfta det i en domstol så kan det bli riktigt utrett. Idag kan man det fast bara om man tar den ekonomiska risken då betyder det att den rika har rätt till rättsäkerhet och den utan pengarna inte...

   Radera
 3. Tycker bara detta är så fruktansvärt pinsamt, fruktansvärt att din dotter dog. Men sluta vara en sådan mediakåt idiot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar om du verkligen tycker att det var tragiskt när du kallar Carina för mediakåt idiot. Carina har drabbats av det värsta en förälder kan råka ut för. Sol förlorade sin syster och inte nog med det fick hon vetskap att det finns ondskefulla män som AE. Har du någon aning om den fruktan hon måste ha känt? att inte våga ta sig från en plats till en annan utan sällskap av föräldrarna av rädsla att råka ut för samma sak. Det är sådana som AE som gör att jag inte vågar låta mina kvinnliga vänner gå ensam hem från fester om kvällar och nätter. Heller följer jag med dem och lämnar dem vid porten efter att de har gått in och låst dörren om sig. Hellre kommer jag hem en sen morgon och sover bort halva dagen än lämnar dem i sticket.
   Däremot är jag inte alls rädd för MF för där finns det ingenting att vara rädd för. Det hela är bara tragiskt för alla inblandade och egentligen borde man har riktat blicken mot den medskyldige nämligen psykologen han besökte veckan innan brottet. Han som ignorerade honom totalt. "En neurotisk problematik vanligt för ungdomar i hans ålder" sa han. Vilket stolpskott!!!!

   Jerry

   Jerry

   Radera
  2. Gun, en farmor.29 mars 2013 11:57

   Att du inte skäms! Önskar dej inget ont för det får man ju inte men fy för sjutton att va din vän eller kompis. Mediakåt!!!!!!!!! Om det händer dej nå´t lika hemskt som med Engla, skulle du önska att du bara föll i glömska eller ??????!!!!!! Usch fy för vilka känslokalla personer det finns.

   Radera
  3. Jag tror i och för sig inte att personen ifråga är känslokall. Vad jag har förstått är nog många rätt trött på att Carina syns i media och diskuterar verkliga livstidsstraff etc när så få är intresserad av det. Först och främst beroende på att det är finansiellt omöjligt då vårt skattetryck är ganska högt och att pengarna måste gå till annat som är viktigt. Dessutom känns det som att det är viktigare att fler kommer ut i arbetslivet så ekonomin förbättras. Då kan man på sikt få utrymme att diskutera strängare straff mm. Inte förr. Men jag håller med om att man inte uttrycker sig hur som helst på en blogg.

   Jerry

   Radera
 4. Ska alla medborgare kunna driva frågor mot staten i domstol och alla kostnader lyftas av skattebetalarna? Måste vi inte kunna lita på att våra folkvalda och myndighetschefer kan fatta dom besluten för att inte allas sebjuktiva åsikter ska behöva prövas med stora kostnader som följd.. Vi har ju i demokratiska val valt hur vårt rättssystem ska se ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att medborgarna ska kunna driva relevanta frågor Idag kan dom det om dom har råd!
   Vi kan tyvärr inte lite helt på myndighteschfer mm se bara på kapten kläning mfl det kommer alltid att finns dom man inte kan lita på.
   Vi har demokratiskat valt folk som ska se över vårat rättsystem det är därför som jag för söker att trycka på dom bitarna som jag tycker behöver förändras det är ju det som är den demokratiska ordningen att vi alla kan vara med och påverka.En variant är att Jk delas upp en del för folket o en del som tar statens intressen . I dag är Jk statens främste företrädare och samtidigt den som ska kontrolera myndighterna och som grädde på moset kobtrolerar även jk domstolen....

   Radera