måndag 25 mars 2013

Jag är tacksam för all hjälp och stöd det behöver vi verkligen mitt i influensa domskäl och kostnader

Influensan börjar ge med sig, nu har jag bara lite feber men är rätt sliten .
Det har ringt så många snälla människor under helgen som vill hjälpa till med pengar och det har startat massor av insamlingar .Jag är tacksam för all hjälp och stöd det behöver vi verkligen . Nu vet jag inte hur jag ska kunna ta emot några pengar utan att det blir fel ? ! Det gäller att dom pengar som blir över hamnar hos någon annan behövande och ev kommer vi gå vidare o överklaga eller kanske återförvis domen men det vet vi inte än det jobbar advokaten på och om vi skulle mot alla förmodan vinna och jag har fått pengar som jag inte behöver till rättegångskostnaden ,då blir det ju tokigt....Nu är ju skansen att vi får överklaga eller att vi skulle vinna inte särskilt realistiskt .Men det är viktigt att göra allt man kan för att se att allt är riktigt o korrekt gjort från domar sidan... Vi ska inte acceptera att domstolen ger ett arrogant dåligt domskäl bara för att dom kan .Domskälet ska vara välgrundat och innehålla bra argument och förklaringar .... kan man ju tycka som vanlig människa i alla fall och samtidigt så borde inte sådan här viktiga frågeställningar om rätten för liv o säkerhet när myndigheter gör fel handla om pengar för att man ska ha möjlighet att reda ut var ansvarsgrunden ligger.

Slutliga kostnaden om jag skulle betala min skuld för rättegången idag är 111 000 kr detta efter man dragit bort rättshjälpen från försäkringsbolaget. Men om jag överklagar blir dte ju mera...:(

7 kommentarer:

 1. Men om ni skulle vinna om ni överklagar och människor samlat in pengar och om pengar blir över så kan ju pengarna gå till andra behövande då också, kanske t.e.x till andra anhöriga till våldsdödande i RAV. Jag skulle också vilja ge en gåva till insamling.

  SvaraRadera
 2. Lindas förslag tycker jag är den givna lösningen på den delen av penningproblematiken! F ö känns det självklart att du ska överklaga (hur du nu ska orka, men hur ska du orka låta bli, å andra sidan...). Det måste ju nån-jävla-stans i systemet kunna skipas rättvisa. Det här verkar ju vara ännu en skandal! Man baxnar.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Då är det bättre att satsa överblivna pengar på barn- och ungdommar i brottsförebyggande syften än RAV. Men det är klart att om RAV jobbar med ungdomar så är det lika bra som någonting annat.

  SvaraRadera
 4. Carina, du kommer aldrig få Engla tillbaka. Lägg ner detta du håller på med. Jag är trött på att se dig i media.

  SvaraRadera
 5. Hej Du har så rätt Engla kommer aldrig tillbaka, inte för att det var en nyhet och jag måste säga at jag blir lite förvånad att du ens funderar på det?!
  Men du har iallfall möjlighet att göra dina egna val att inte konsumera media. Kan lova att är det inte mej du trötnar på så är det någon annan, det brukar vara så med människor som inte fattar att dom har ett val att inte läsa titta lysna på allt i media så antigen håll dig från media helt eller låt bli att lysna läs om mig. Det är faktiskt dit eget val om du gör det !!! Jag kommer att vara media på alla möjliga sätt så mycket jag kan om allt :)

  SvaraRadera
 6. Det är inte riktigt sant ändå. För vart jag än vänder mig så finns du där.
  Jag kan förstå hur du känner, men är det inte bättre att gå vidare och blicka framåt?

  SvaraRadera
 7. Och så letar du upp mig på socila medier som bloggen eller är det någon som tvingar dig till det med ? Kan inte vara lätt att ha så mycket media som tvingar sig på en :( o så att jag somm är så iriterande och jobbig är överalt hela tiden, stakars dig ... Prova att släpp tanken på mig så kanske det kan gå lite lättare för dig. önskar dig lycka o kärlek i dit liv ! Allt blir så mycket lättare när man inte retar upp sig på saker som inte spelar så stor roll i sitt eget liv! försök hitta roligare saker i dit liv ! Jag har fullt upp med mit liv med att se till att ändra på sånt som jag tycker är fel ,hjäp andra,jobb ,barn o familj så gå vidrae något mer än jag gör hinner jag inte med.

  SvaraRadera