tisdag 27 november 2012

Tips till arbetsförmedlingen

Tips till arbetsförmedlingen
Gör en webb sida på af för arbetssökande där dom kan lägga ut en annons om sig själva med cv mm och vad dom söker för jobb .Så kan arbetsgivare söka arbetskraft där på egen hand :)
 

5 kommentarer:

 1. Hej Carina!
  Jag heter Ingela och jobbar på Arbetsförmedlingen. Vi prenumererar på blogginlägg som handlar om Arbetsförmedlingen.

  Tack för tipset! Vet du, den funktionen du beskriver finns redan i dag på vår webb. Under Mitt Cv kan arbetssökande lägga in sitt Cv där arbetsgivare i sin tur kan söka och hitta medarbetare:
  www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/CV-och-ansokan/Mitt-CV.html

  Om du har ytterligare tips angående vår webbplats är du alltid välkommen att lämna dem här:
  www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Om-webbplatsen/Tyck-till-om-webbplatsen.html

  Hälsningar Ingela, arbetsförmedlare

  SvaraRadera
  Svar
  1. väldigt bra ! Lite mera marknadsföringen av den sidan vore nog på plats.Jag är nu arbetslös men har varit egenföretagre med perssonal och jag viste inte om den tjänsten så det finns säkert flera som är företagare som inte vet om den .:)

   Radera
 2. Vad ska de göra själva då, bli arbetslösa? Vem har användning för en kontorsråtta från arbetsförmedlingen?
  :-)
  Jobb har jag alltid skaffat själv och det har aldrig tagit lång tid. Men innan jag kom på att ta kontakten direkt med arbetsgivarna hade jag förlitat mig på AF i över ett år utan resultat. jag blev aldrig ens kallad till intervju.
  nej bättre att ringa direkt och be att få tala med en personalassistent. Jag tror det är det egna initiativet som är bäst och bättre än bästa CV.

  /Skvitt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vist är det bäst att själv kontakta arbetsgivarna men alla är inte så framåt som oss då kan man behöva extra stöd från af...Jag har haft eget företag och drivit en kursgård dom sista åren o även under sjukskrivningen som jag har nu så har jag öppnat eget under period och haft sommar cafe antagligen är det den vägen jag får ta även nu.För när man varit sjukskriven så är det svårta att få en anställning och många arbetsgivare blir kanske skrämda av att jag är den jag är. Jag vill göra något nytt ett jobb som engagerar mig eller är roligt behöver något att bita i :) ...är öppen för alla förslag. En liten söka jobba annos blev det ;)

   Radera
  2. Det säger inte så mycket. Vad är du intresserad av?

   Radera