torsdag 13 december 2012

Aftonbladet skriver om AsEtErik som skriver varnade oss innan så vi slapp den största kallduchen .Så länge AsEt lever så kommer det aldrig att bli ro  När det skrivs om AsEt så blir det för jobbigt :/ Tänker aldrig annars på mördaren!
 Min smärtsamma tankar är med Engla hennes skräck smärta som hon fick uppleva

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15929668.ab

    Det är förjävligt att inte samhället hjälper en så utsatt tjej som inte vill ha kontakt med en mördare  Hoppas att du hittar din styrka och väg i livet och att du får vara ifred från mördaren o våldtäktsmannen AE                            

4 kommentarer:

 1. Ursäkta men jag tycker inte ett dugg synd om henne. Hon valde ju själv att ta kontakt med honom och det är som Catta säger i sin blogg. "Det skulle vara intressant att se vad hon skrev till honom." Om gon nu valde att ta kontakt med honom så borde hon ha vetat hur det skulle bli.

  Jerry

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vet inte vad catta säger men nu är det så att det här en tjej som behöver hjälp och inte alltid måt så bra Samhälet ska inte låt henne dras med eller ned av mördare som sitter inne och absolut ta hennes begäran om besöksförbud på alvar ...alla kan vi hamna i en svår stitvation då vi inte vet vårat bästa och när vi mår så psykiskt dåligt att vi tar kontakt med mördare så ska det finnas hjälp. tycker jag ...

   Radera
 2. Jag tror också att hon inte mår så bra. Men då är det väl ändå människor i hennes omgivning som ska se till att hon får den hjälp hon behöver. Inte ska det väl behövas ett besöksförbud för det. Men om de nu publicerade hans brev till henne så borde de ha publicerat hennes brev till honom. Det kanske är kanske genom hennes brev som vi kan få svaret. För övrigt är det väl inte aktuellt med besöksförbud då han bara får övervakade permissioner och det lär dröja länge innan han får permmission utan bevakning. Om han ens får det någonsin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Besöksförbud kan man även få mot andra kontakter som brev o telefonsamtal

   Radera