söndag 16 december 2012

Vad berättigar en sådan här artikel är det något som är allmänintresse o samtidigt ger samhälls nytta med att skriva den

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15936201.ab

Vad berättigar en sådan här artikel är det något som är allmänintresse o samtidigt ger samhälls nytta med att skriva den ? Balansen med att strö salt i våra sår o samhällsnyttan är viktig .Jag hittar inte den balansen i den här artikeln, tycker att det bara är skvaller .Det drar igång så mycket smärta för så många när det skrivs om AsEt som mördade torterade mm min dotter .Jag tycker att samhällsnyttan om det kan påverka till ett bättre omhändertagande av brottsoffer polisensarbete säkrare krimvård mm är viktigare än att vi mår skit men skavller för att sälja en artikel ,det är inte värt den smärta det ger!
Nu när Aftonbladet ändå skrivit så tycker jag att dom ska ta det hela vägen och svara upp med att Jag o flera väntar på AsEt permissioner så att vi kan leta på han och träffas på riktigt ...FEGA INTE AFTONBLADET ta artikeln hela vägen och inte bara efter era syften att sälja lös nr

OBS i Gårdagens artikel kan jag se samhälls nyttan!!!

9 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag kunde lindra din smärta och istället för att strö salt i ditt sår, sätta plåster på ditt sår som lindrar.

  SvaraRadera
 2. No Post. Ingen post. Förlåt om jag sa något dumt. Jag menade bara väl.

  SvaraRadera
 3. Linda du har inte sagt något dumt jag har bara inte hunit med bloggen har haft så mycket för mig dom sista dagarna :)

  SvaraRadera
 4. Jag säger som Leif Gw Persson sa i efterlyst för något år sen. Sätt eklund på en sluten anstalt tillsammans med rånare mördare och annat folk så är eklund i atomer inom 24 timmar. Jag har på senaste tiden läst mycket om eklund, lyssnat på p3 dokumentär osv. Jag är imponerad av att du orkar med allt. All styrka till dig och hoppas du får en god jul!

  SvaraRadera
 5. Hejsan Du, Englas mamma Carina.

  Här är en pappa från Finland. Du kanske inte vet, att vi är många också här i grannlandet som ofta ägnar Engla en tanke. Vi vet vad som har hänt, och saken berör oss.

  Själv tänker jag, att även om Engla inte är bland oss, så har hon ändå fått en roll, en fortsättning. Fick inte växa upp som vanligt, men hon stannade inte på plats heller. Engla finns helt säkert där uppe, och blickar nu ner på oss som tonåring? Ser, men kan inte göra sej hörd. Skrattar åt våra dumheter. Och växer upp i samma takt som vi här nere. "Engla" har en betydelse, och den fortsätter!

  Vid stigande ålder har jag alltmer fått upp ögonen för många människors pyttesmå sinnen. Begrepp som "rejäl" och "medge misstag" verkar vara helt okända för flertalet. Vad är de rädda för, egentligen? De måtte må illa.

  Låt inte enstaka elaka tungor störa dej! De flesta är med dej, eftersom saken berör det viktigaste som finns; våra barn. Ingen kan ändra på det, och det är din styrka.

  Kräv att de som gjort misstag får ansvara för det! Många tar ett jobb (politiker, polis) för att det är "coolt" - och riskfritt. Så får det inte vara! Man måste också inse innebörden och ansvaret. Ingen har ansvarsfrihet, i synnerhet inte om man jobbar för allmänheten! Och mördaren, vet inte vad han heter, bryr mej inte, han har förverkat sin rätt att vara människa. Borde kasseras. Varför spara en sådan??

  Kräv, var rejäl endast om staten är rejäl mot dej!

  Och Gott Nytt År till dej, och lycka till i din kamp! En hälsning åt Englas håll, från Tomas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för dina ord dom värmer.
   Gott nytt år frid C

   Radera
 6. Jag tycker snarare att man borde granska källan i artikeln. För så vitt jag vet ställer han inte upp på några intervjuer. Så var kommer källan ifrån. Exet eller kriminalvården? Varför är det så kåta på pengar så de ställer upp i kvällspressen? Osmakligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu handlar det troligen inte om pengar efter som jag inte tror att media betalar för en sådan artikel ...jag har aldrig fått ett öre för en intevju eller liknade och vad jag vet så vägrar media betala AE för intevjuer...Det handlar nog mera om att om man vill ha hjälp så måste man få med media på tåget annars så är det ingen inom krimvården myndighter mm som bryr sig :(

   Radera