torsdag 8 november 2012

Följer media om försvunna Anna i Göteborg så hemskt

Följer media om försvunna Anna i Göteborg så fruktansvärt hemskt .Önskar så av hela mitt hjärta att hon hittas vid liv .Jag vet ju vad familjen o vännerna går igenom just nu o det är mera än hemskt det är en vidrig upplevelse på alla plan o ändå så behöver man vara vaken i huvudet o ha kontroll även om det kanske är lite lättare nu när missing peopol finns som extra stöd o kontroll. Om hon inte hittas till i morgon så överväger jag att ta tåget ner och hjälpa till att leta om det behövs .Jag minns så som det vore i dag när vi fick så mycket hjälp o omtanke att leta efter våran kära Engla. Det betyder så otroligt mycket att man får stöd av alla i hela Sverige och att alla letar runt i sina områden även på andra sidan Sverige för så länge man inte vet vad som hänt så kan hon vara var som helst i världen just nu.Det är så lätt att tänka att hon kan inte vara här omkring mm När jag letade ca 2 mil från stjärnsund så sa människor att dom inte letat för det var ju så långt till Stjärnsund Engla hittades ca 7 mil från stjärnsund.
<3 <3 <3 mina tankar går till Anna o familjen styrke kramar

2 kommentarer:

  1. Det kan jag förstå. Det är mycket svårare att förstå AE eller någon av de andra missärabla mördarna vi känner till. Däremot förstår jag bättre de som drabbades av en psykos när de begick ett brott. Jag känner en person som har ADHD. ADHD innebär att man har minskad utsöndring av dopamin, noradrenalin och serotonin till hjärnstammen. Den här personen berättade för mig hur det var innan hon fick diagnosen. Hon berättade att hon kunde bli så trött flera gånger per dag att hon var tvungen att lägga sig att vila ca 10-15 minuter. Det var ingen idé att ens kämpa emot för ögonlocken hade slutits i alla fall. Hon kände att det inte fanns utrymme för sådant i hnnes liv då. Inte ens kaffe hjälpte mer än en kort stund så hon hade fått dricka mycket kaffe för att orka hålla sig vaken. För mycket kaffe. En psykos innebär en förändring av dopaminaktiviteten i basala ganglierna, putamen och prefrontalcortex (främre pannloben). Detta medför en upplösning av egot och jagfunktionen är kraftigt nedsatt i prövningeg av verkligheten, med därtillhörande hallucinatiomer, tankestörningar och vanföreställningar. Den här kvinnan kunde inte göra mycket åt att hon blev så trött. Det kunde enbart åtgärdas genom medicinering mot symtomen. Då blev hon inte så där trött mer. Hur tror du då att det är att drabbas av en psykos där personen ifråga inte vet vad de gör medan de är psykotiska? Ett helvete rent ut sagt. Speciellt om personen ifråga har mördat som han eller hon normalt inte skulle ha gjort om de var fullt friska. Vi får hoppas att Anna hittas vid liv. Om vi får det sorgliga beskedet att hon är avliden när hon hittas hoppas jag att hon inte bragts om livet för familjens skull. Det är svårt nog att förlora någon utan att ett brott har begåtts.

    SvaraRadera
  2. Tack o lov så hittades Anna vid liv samma natt! Jag känner mycket väl till vad adhd och psykoser är Har jobbat med många perssoner med båda diagnoserna .Tycker vi har ett bra system med rättspsyketri för dom som begår brott under påverkan av pykoser. ADHD är ingen sjukdom utan en personlghetstyp även om man kan få den diagnosen, som man kan hjälpa genom medicinering.Om jag gjorde en undersökning så skulle jag säkerligen få en adhd diagnos...Trötthet och adhd var ioför sig något nytt för mig men det finns säkert många olika symtom och många har flera olika diagnoser samtidigt.

    SvaraRadera