onsdag 27 oktober 2010

Veckans brott

Här kommer veckans tankar av veckans brott på svt.
Jag blev en aning besviken pgr av två saker, Ett att dom visade en bild på Marie "äppelbo mordet" i plast säck på platsen där hon hittades.Har dom funderat på eller frågar hennes barn o anhöriga om dom vill se det eller att andra ser det ? Jag är livrädd att det ska komma ut bilder mm från polisens utrednings material efter som jag valt bort att titta på det och Englas syster o anhöriga har inte heller tittat på några bilder.
Nu är det säkert många som tänker att det är frivilligt att titta på programmet .Det är inte så enkelt efter som brottsoffer ofta har blivit inslängd i en helt ny värld som man vill försöka förstå. Det märkliga är åxå att om det är något på tv om Engla eller mördaren så råkar jag alltid sappa förbi just då?!
Två när gw började rita upp hur man styckar en människa på bästa sätt så gick han över gränsen, det hade räckt med att sagt att personen har blivit styckad på ett sådant sätt att man kan anta att han jobbat som slakter eller liknande, det finns väl ingen anledning att trigga eller lära ev mördare om hur dom bästa ska göra ! plus att det blir väldigt obehagligt tänk även på att ungdomar tittar även om dom kriminella säkert är den störstatittar gruppen .
Det positiva är den kvinnliga  programledaren ,väldigt duktig då hon är stark tydlig och känns kunnig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar