söndag 7 oktober 2012

p3 dokumentär

Har nu lysnat på dokumentären det var tungt och jag har inte ord att riktigt förklara hur svårt det är Jag tycker att Theres har gjort den bra på alla viss och fått med många vinklar.Jag personligen skulle villja få belysa och förklara mycke mera om olika tankar jag har runt mina nya mest trista erfarnheter om rättsamhället och att vara anhörig till mördad.
men aldra mest så saknar jag Engla saknar så mycket Älskar dig älskade unge <3<3<3 

4 kommentarer:

 1. Charlotta Rönnblad9 oktober 2012 20:05

  Har tänkt på en sak idag och läst mycket av din blogg. Jag kommer så väl ihåg all "pajkastning" mot dig. Och hur fel vissa tyckte det var att du var så öppen i media. Tack som f*n för att någon äntligen har varit det. Du vågade göra något som inte de flesta vågar. Öppna dig totalt och låta oss känna hela din sorg och vrede. Men på något sätt blev detta frustrerande för vissa. De vred det till att du ville tjäna pengar på din förtvivlan. HUR kunde/kan man tro något sådant om någon. Jag kan inte förstå det. Ingen människa (normal) människa skulle någonsin ha pengar i baktanken när man förlorat sitt barn. Det är helt sjukt att man behandlade dig så. Jag skäms över folk. Min pappa jobbade på Dala-demokraten under den tiden då din Engla var försvunnen. Jag minns hur förbannad han var på media. Hur du hängdes ut på fel sätt. Jag tycker fortfarande otroligt synd om dig när du får höra detta om dig. På något sätt kan du tackla detta. Det beundrar jag dig för.

  SvaraRadera
 2. Hej Tack <3
  Jo jag har delat med mig en del men inte allt det finns mycke som jag håller innom mig även om jag skulle kunna dela nästan allt om hur jag mår tänker och känner .jag vill att samhället ska förstå hur mord påverkar anhöriga så att rättssamhället kan bygga straff och rehbitering effter våra behov.jag känner åxå att jag inte har något att skämmas för ångrar inget jag gjort eller sagt ( jo en tokig sak som jag har gjort ångrara jag ) Många som är med om något traumatiskt omtumlande i livet försöker att skapa någon mening ur meningslösheten även jag.tack för din omtanke FRID

  SvaraRadera
 3. Carina, först vill jag bara säga att det inte går att ens börja föreställa sig vad du, din familj och medmänniskor har gått igenom. Men du har skapat mycket viktiga diskussioner med ditt öppna förhållningssätt till media. Du har bidragit till att både polisen och gemene man har fått klarare syn på vad som händer efter något så fruktansvärt som när ett barn mördas. Istället för att fokus hamnar på förövaren och dennes straff har allmänheten fått en inblick i hur det blir för de som förlorat en familjemedlem och närstående. Resultatet av en människas fruktansvärda handling.
  Du är en stark kvinna! Engla ser över dig och är väldigt stolt över sin Mamma!

  SvaraRadera