torsdag 4 oktober 2012

Bra artikel

Sitter o kollar runt på nättet ang stämningen och annat skrivet om mig Engla mm.
Anledningen är att jag försöker hitta vad som skrivits om dala polisen o om dom på något viss uttalat sig att dom ser sitt ansvar i den bristande polisutredningen.
Jag hittade en bra artikel i gd.se
http://gd.se/ledare/ledarkronikor/1.4412130-staten-erkanner-aldrig-sina-fel

Sen hittade jag negativ kritik om mig att jag är utvecklingstörd idiot vidrig mm och att jag bara vill ha pengar ...jaaa jaa det gammal vanliga från folk som inte har någon aning om vad det handlar om. Jag kan inte ens bli arg på dom för det är så ur flippat och dom har verkligen inte fattat grejen alls, det skrivs en massa spekulationer och saker som dom tror är sanningar som är så fel det kan bli . Jag kan bara säga att det handlar om okunskap och lite empati löshet. Jag skulle gärna svara dom på alla deras påståenden o frågor bara för att hjälpa dom att förstå lite mera av samhället mig o inte minst sig själva o sina tankar . En stor kram skulle dom behöva <3
Så ni på flachbak trådar skriv heller här fast med respekt så ska jag försöka svara upp på era tankar .

4 kommentarer:

  1. Det handlar inte om lite empatilöshet. Det handlar om en enorm empatilöshet. Och du kan inte få dem att fatta bättre. För de är idioter. Och de förtjänar inte någon stor kram av dig. Och inte någon kram överhuvudtaget av dig. För du förtjäntar bättre!

    SvaraRadera
  2. Och du förtjänar bättre än att lägga energi och kraft och tid på att sitta och svara idioter som inte kan komma att fatta bättre. De förtjänar inte några svar.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att våra flickor har träffats nu, jag tror dom är vänner. Vet inte varför, men har en stark känsla av det.

    SvaraRadera