onsdag 12 oktober 2011

Partiledardebatt

lyssnar på partiledardebatten på svt forum. huu så pinsamma dom är med sina personliga påhopp med gliringar hån och gnäll . Politiker väx upp !släpp sandlådan och var vuxna och använd fakta och tydlighet i stället ...koncentrerar er på politiken!

5 kommentarer:

  1. Att vara sk. vuxen behöver inte innebära att man är klokare. Små barn är oftast klokare än vuxna politiker och andra vuxna.

    SvaraRadera
  2. Barn har mycket klokhet, men det finns en anledning till att barn behöver föräldrar tills dom blir vuxna ...Barn blir vuxna som kan vägleda barnen med sin erfarenhet. frid C

    SvaraRadera
  3. Ja, så är det. Men en del saker som präntas in under uppväxten som t.e.x att man inte kan tänka annorlunda, ska ha vissa kläder, gör inte människor klokare utan dummare. Politiker och andra vuxna har ofta lärt sig att fel saker är viktiga. Jag tycker de borde fråga sig varför måste det vara på det här sättet, varför måste vi göra såhär? För att man alltid har gjort så eller? Och jag tycker inte att barnen har så mycket nytta av det som man lär sig i skolan förutom att t.e.x lära sig skriva och läsa och räkna utan krångliga x och y. Men det mesta är bara inlärt hur man ska tänka och inte så eget tänkande som lärarna egentligen har som sk. mål.

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig Carina, att barn behöver vägledning av vuxna med sin erfarenhet.
    /Linus

    SvaraRadera
  5. Linus, jag syftar inte på att barn inte behöver vägledning av vuxna med sin erfarenhet.

    SvaraRadera