onsdag 28 mars 2012

jk svar på stämningen dom bestrider vilket för oss var helt väntat

Nu har jag läst jk svar på våran stämning ( dokument som jag fick från aftonbladet media är snabbare än blixten)
Det står i alla fall lite mera än jk förut har skrivit så det går framåt nu har dom fått med lite om hur dom tänker juridiskt men det är förvånande lite och nu står inget om det tvivelaktiga orsaksamanbandet som dom förut har angett som skäl .Nu vet dom helt plötsligt inte riktig vad vi menar för slarv misstag o försumligheter fast vi har gett rikspolisens egna utredning som referens .Jag tvivlar faktiskt på att dom läst den och nu vänder dom tillbaka frågan till oss vad vi menar för misstag mm en fråga som vi flera gånger fått svar på från jk kring dom olika försumligheter dvs att jk anser att det inte finns ett tillräckligt orsakssamanband mellan att Engla blev mördad av AE och att polisen begått så pass mång grova försumligheter . Nu frågar sig även jk om vi menar flera misstag eller enskilda .Jag tänker att efter som dom redan har svarat mig tre gånger om misstagen mm så borde dom ju redan veta det .... Mycket märkligt att jk inte vet det när jag har fått svren om det flergånger från dom ??? inte ger det JK någon trovärdighet jag menar att det är så här jk allt som oftast i många samanhang trollar bort sitt ansvar för oss medborgare när det sker grova försumligheter inom statens ansvar.

6 kommentarer:

 1. Som väntat, som sagt.
  Jag håller på dig Carina, det vet du.
  Måtte du orka föra kampen vidare.

  Kramar från mig/Li

  SvaraRadera
 2. Justitiekanslern är jävig i ditt fall Carina då JK hjälpte den sexköps-dömde brottslingen/pedofilen Leif Thorsson att behålla sitt jobb i Högsta Dumstolen. Brottslingen Leif Thorsson köpte sex av tonåring. Thorsson är pedofil precis som Anders Eklund.

  Släng dessa uppgifter i ansiktet på Jk genom media + din blogg.

  SvaraRadera
 3. Jag håller också på dig, Carina!
  Hoppas det går hela vägen. Otroligt starkt av dig att du orkar driva detta.

  //hilma

  SvaraRadera
 4. Det var klumpigt skrivet av Hanna!
  Men faktum är att jag reagerade på det som är utgångspunkten för detta och det är ju att hon stämde staten på miljoner kr för dotterns död. Hon var inte nöjd med de pengar hon fick.

  Eftersom hon nu riskerar att betala 100 000 kr så innebär det att hon förmodligen förlorar målet mot staten. Det är inte så j-a enögt som ni vill ha det till.

  Alltså!
  Hon HAR fått ut försäkringspengar för dotterns död, men släppte det inte utan skulle ha miljoner. Hon kunne ha valt att låtit dottern vilat i frid och nöjr sig med de pengar hon fått.

  Dessutom så har hon inte pengar så hjälper staten till att betala advokatkostnader. Så fungerar det i Sverige.


  En kommentar från Hanna Widerstedts blogg. Kan inte annat än hålla med kommentaren ovanför. Hur f*n kan du mjöka ur pengar ur din dotters död? Helt ofattbart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. så skriver du att vi fått försäkrings pengar förtydliga gärna det ?jag skulle gärna villja veta vad det är :) Hallo är det någon hemma hos den anonyma som skriver här utan att ha någon kunskap om något rätt skrämande att det finns folk utan verklighets uppfatning och kunskap som ändå ger sig in på min blogg o häver ur sig från sina fantasier. men jag delar med mig av det efter som det är så här det fungera o en aspekt på livet löngen och saningen

   Radera
 5. Carina sa...hej om du läser lite mera på min blogg om det så kan du få mer information om vad det handlar om, ni har antagligen bara utgått från medias artiklar o era egna fantasier vilket ni säkert redan vet inte ger en hel sann bild .Engla vilar i FRID det här har med oss levande att göra!Om vilket samhälle vi vill ha när polisen gör grova misstag gå in o läs på rikspolisstyrelsen där finns det en rapport om utredningen av Pernilla mordet sen finns det mycket mera o det handlar inte bara om vanlig små misstag det är betydligt alvarligare än så! Polisen har gått in o erkänt misstagen medans JK som är polisens ansvars tagande organ inte gör det .Pengarna som många hakar upp sig i är ett belopp som media har räknat i hop för alla anhöriga och vist är pengar viktiga! men det är inget belopp som vi kommer att få utan det handlar om att det ska finnas ett belopp utifrån gammal liknade fall i Sverige o Europa så att det finns något att utgå från vi som familj har ett tufft liv framför oss o ingen vet hur det kommer att gå för varje enskild individ Englas syster är idag 16 år, man tror ju att man ska få hjälp när man är med om något sånt här hemskt men det får man inte jag förlorade mitt företag och jag får inte mer än 8000 i mån när jag får som mest som sjukskriven ( jag har jobbat i olika perioder o olika procent) den rehabilitering vi behöver får vi hitta o bet själva det vi kan få är psykolog på BUP o VUP .
  Vad som är viktigast är att Polisen inte ska få göra sådan här stora misstag ,slarv och försummelser utan att ta ansvar för det. Enna annan viktig aspekt är hur JK o åklagarna som reder ut polisens brott fungerar det är inte bara i vårat fall det är många som utsätts för samma slapphet från JK/ åklagare där det mesta lägs ned utan rimlig förklaring o juridik. Mycket på grund av att staten har fördel ekonomiskt o juridiskt.
  Ni som uttalar hur fan kan du mjölka pengar ur din dotters död, jag undra faktiskt hur ni är funtade tar ni inte emot några pengar från staten, försäkringsbolag, sjukskrivning, arbetslöshets ersättning eller tar ni ens emot läkarvård tandläkare kör på våra vägar mm allt sånt som andra betalar skatt för o som är ett samhälles funktion som vi har bestämt ska gälla alla utifrån ett demokratiskt samhälle där vi även har en funktion för ansvar när staten gör grova misstag för vi kommer bara att få skadestånd om tingsrätten kommer fram till att juridiken stödjer att staten har begått mycket grova misstag och med det så får även polisen bättre riktlinjer för vad som krävs av deras arbete och politikerna för hur dom ger polisen resurser och ansvar.
  Du skriver att staten går in o betalar advokat mm .Det skulle ju vara fantastiskt kan du ge mig mera fakta om hur det skulle gå till ?!det finns förvisso i lagen att alla ska ha tillgång till en rättviss prövning men vad jag har kommit framtill så finns den bara om du har pengar. Jag har inte fast jag har super duktiga jurister runt mig fått någon som helst information om att staten betalar om man inte har pengar däremot så har dom nog förklarat vilka risker vi tar ekonomiskt !
  Jag tänker inte sälja min själ till staten för att jag riskerar min ekonomi för att få en rättvis prövning .

  SvaraRadera