måndag 12 mars 2012

Media upplyser mig om att AsEt ska ha lufthåls permission

AsEt ska ut och lufta sig i 4 tim med vakter .Jag är inte förvånad alls för snart är det väl dax för fri givning ...snart i min värld i alla fall .Jag ska verkligen fortsätt min kamp för riktiga livstids straff så att vi anhöriga ska slippa leva med ångesten kring permissionen och frigivning. Mitt mål är att det ska vara riktiga livstids straff innan AsEt släpps så att min dotter Sol slipper den dagen.
Att han får permission vet vi bara pga att media skriver om det men tänka på alla andra anhöriga där det inte skrivs dom får inte veta någonting för än det är dax för självständiga permissoner och då är det bara att acceptera . Hur vore det om politikerna dvs lagstiftarna började sätta sig in i offrenas behov?!

3 kommentarer:

 1. och jag är så trött på att det alltid är någonting som rubbar min balns ...SUCK! klart det känns piss jobbigt och ont i magen av allt sånt här !

  SvaraRadera
 2. Livstids fängelse ska innebära just "livstid". Män lever i genomsnitt 78,8 år så då ska straffet bli just det för män. Har man dödat 2 personer ska straffet bli fördubblat 157 års fängelse osv. Jag är absolut inte för dödsstraff men vissa gärningar ligger på gränsen till det kan jag tycka. Att ge AE lufthålspermission är löjligt, det enda han förtjänar är en steril vit garderob med lysrör i taket som aldrig släcks resten av sitt patetiska liv. Hoppas hans liv slutar i plågor.

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk så viktigt det är att vi är mänskliga och ger AE ett "lufthål"! När fick du ett sådant från staten senast, Carina? Säkert får frisk luft och nya vyer lite ökad fart på hans slumrande(?) våldsfantasier. Nån liten flicka lär han ju få se på sin promenad?
  Man blir så förbannnnnnad... Bäst jag slutar här.

  /Lena

  SvaraRadera