onsdag 24 september 2014

Nyhetsmorgon tv4

Fy fan vad trött jag blir ! Vaknar efter en rätt bra natts sömn, det var några dagar sedan. Tar en kopp kaffe sätter mig och ska vakan upp lite lugnt framför teven till nyhetsmorgon. Där är HASSE ARO och smack så visar dom AsEt och flera bilder på Engla mm börjar pratat seriemördare. Fy Fan tv 4 ,Fy Fan Hasse Aro du som träffat så många anhöriga borde väl veta vad du gör mot oss och ingen föraning fick vi heller men ni i media tycker att ni har förtursrätt på allt även det som gör illa oss andra, det skiter ni i ! Fel har han även i sina jävla onödiga teorier om AsEt han skulle höra till kaotiska seriemördare och förklarar hur dom tänker o gör ,vilket inte stämmer med AsEt han är i sådana fall en mix av dina teorier och inte ens det ,han planerade då han följde efter och vad jag förstått letat i flera dagar efter ett lämpligt offer och han städade efter sig och gömde och eldade upp kroppen och har fortfarande saker från Engla gömda, med Pernilla ett annat handlings sätt  ! JAAA JAG BLIR SÅ ARG på onödiga slag mot oss anhöriga som detta efter som det inte fans något nyhetsvärde förutom som programledaren sa fasinerande och läskigt . Jag vet att vi ibland måste ta smällarna att det kan vara viktigt som när det kommer ny information som är samhälsnyttig, Då kan jag ta skiten och spä på den om det behövs men då ska jag hinna förvarna dom i släkten som ev kan dö pga ett sådant här inslag.

4 kommentarer:

 1. Hasse Aro är inte så bra som många tror. Vet du att han gjort tv-program där han sprider fördomar om personer med asperger? Som t.e.x tv-programmet Ondskan. Och i ett tv-inslag där de skulle intervjua en skådespelerska som spelat en person som har asperger så frågade han: Hur känns det att spela en person som inte har några känslor? Det kanske är en del personer med asperger som inte har empati. Men det finns många som har det också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hasse är egentligen bra men det är en media grej att inte förstå o ta hänsyn till dom som blir berörda.

   Radera
 2. Det där att han skulle ha letat i flera dagar efter att offer och planerat etc. Det är väl bara spekulationer från åklagarsidan? För inte har väl AE uttryckligen sagt att han letade efter ett offer flera dagar innan. Det är väl i så fall honom man ska höra det ifrån och inte några teorier som en åklagare har. Jag är inte heller förvånad över att han är misstänkt för ännu ett flick mord. Jag tycker att hans hänsynslösa sätt och stora förakt mot kvinnor påminner om Ted Bundy. Jag antar att Ted Bundy omnämdes när de pratade om seriemördare. Det var för övrigt första gången man använde uttrycket seriemördare när man pratade om Bundy eller "The notorious ladykiller" som jag har hört någon kalla honom för. Går det inte att försöka hitta en strategi för att klara sig igenom när media nämner honom? Någonstans måste vi få bli upplysta utan att det blir ett enda kaos för er. Jag kan tycka att det inte är för mycket begärt att media hör av sig i förväg till dig om det. Varför glömmer de bort det? Det frågar jag mig.

  SvaraRadera
 3. nää det är mina spekulationer efter att han setts åka efter andra unga flickor i trakterna dagarna före och att han följde efter Engla hela vägen från Stjärnsund nästan hem ...Strategi ? nej det finns inga sådana ! Att media upplyser har jag inget emot men att media gottar sig i ond bråd död för fascination och spänning det motsäger jag mig för mina nära som har väldigt svårt med det och även för mig som blir väldigt känslomässigt berörd och mår väldigt dålig varje gång men som sagt jag tar skiten för viktig samhälsninfo... Media glömmer inte bort dom har bar ingen tradition att meddela brottsoffer o anhöriga när dom tar upp fall som berör .

  SvaraRadera