tisdag 9 september 2014

jag blir svag av mordet o mördaren men stark av att kämpa för ett rättssäkrare Sverige

Nu var det dax igen och man vänjer sig aldrig .
AsEt som mördade min dotter är i tidningarna om ev ytterligare ett flick mord, jag blir inte förvånad och jag tycker att det är bra att polisen jobbar på för att lösa alla ev mord i samband med AE ,men ont gör det och svag blir jag av att såren rivs upp ,även om jag dagligen känner sorgen och saknaden så blir det mycket värre sådana här dagar .
Jag blir däremot stark av att kämpa för ett rättssäkrare Sverige ,jag vill att myndigheter ska be om ursäkt när dom gör grova fel och jag vill att alla oavsett plånbok ska kunna klaga. Jag vill att vi börjar med att göra allt vi kan för att barn ska växa upp till trygga vuxna.. Där skola o fritid ska värdera både praktiska som akademiska färdigheter så att alla kan känna att deras unika förutsättningar är bra nog så vill jag bla, skapa ett tryggare Sverige.
Mina tankar går det till den försvunna flickan och hennes familj , jag kan inte förstå hur man gör för att orka leva i den ovissheten . <3

5 kommentarer:

 1. Jag tänkte direkt på dig och hur otroligt jobbigt det måste vara för dig att ständigt bli påmind.

  Varm kram!

  SvaraRadera
 2. det finns inte ord för avskyn jag känner inför denne vidrige individ, efter att ha varit Torsåker o Hoforsbo har jag ju tyvärr råkat på honom emellanåt, vilket gör inte gör saken bättre. Han är helt igenom vidrig !! Måtte han plågas o pinas i "helvetet" efter döden, detta är nog enda gången jag skulle använda uttrycket..."sorgligt att man lever så kort tid, när man är död så förbannat länge" med ett hånleende på läpparna..för "honom" önskar jag verkligen bort från detta jordelivet. // Kram

  SvaraRadera
 3. Känner med dig och din familj och tänker också på den försvunna flickan och hennes familj.

  SvaraRadera
 4. Hej. Jag har skrivit förr men inte på länge. Nu gick tankarna till dig direkt då jag läste om misstankarna mot AE. Hoppas du står på dig, du är stark och ofantligt envis. Heja dig!

  SvaraRadera
 5. Irene. Tyvärr blir han inte pinad eller plågad efter döden. Däremot har jag sett ett program om döda som blir kvar här som spöken. Om de har behått mord så känner dessa andar ånger över det de har gjort. Så än är inte hoppet ute. Hoppas det känns skönt att höra det Carina. Det finns flera orsaker till att en del blir kvar här som spöken. En orsak är t ex att de har dött en våldsam och traumatisk död. En annan är att döden har kommit hastigt så att de inte ar förstått att de är döda. Ibland kan man ha tur att anhöriga kommer från ljuset på besök. Själv bor jag i ett hus där vi har ett spöke. Det är förmodligen en kvinna som kan få för sig att sätta på spisplattan mm. Men hon verkar inte vara den sortens spöke som är i stort behov av att förmedla någonting till oss. Det är som att hon vill upplysa oss om att hon finns här. Hade hon varit i behov av att förmedla någonting hade hon blivit mycket påträngande. Tyvärr har hon bara hållit låda när jag har varit ensam hemma. Aldrig när någon av de andra är här.

  SvaraRadera