fredag 21 mars 2014

De flesta i Sverige har det väldigt bra och vi har kapasitet att dela med oss till dom som är på flyckt från sina länder,

Vist finns det många argument för att asylsökande ska välkomnas i Sverige det finns så många myter som vi lätt går på som det står om i debatt artikeln i länken här nere ! men det viktigaste är ändå att vi faktiskt har möjlighet att hjälpa människor som har det mycket svårt .Världen har bara gränser på en karta ritad av människor och kortsiktiga människor som tänker på sitt eget bästa och bara värderar det kommersiella .Jorden själv har inge gränser ,fåglar flyger fritt som ett bevis på jordens frihet. Jag brukar tänka att hur skulle jag vill ha det om jag bodde i ett land där jag riskerade tortyr och död för att jag ville uttrycka mig eller inte hade rättigheter för att jag var kvinna eller från en vis del av landet. Jag är helt säker på att jag skulle vilja fly till en säkrare plats och att jag skulle göra allt för att få iväg mina barn från krig, varför skulle jag då inte välkomna andra som vill samma sak ? För mig handlar inte asylpolitik bara om pengar utan om att vara en god människa. Vi har det så bra och de flesta av oss har mer än vi behöver och kan dela med oss utan att svälta eller stå med rumpan bar. dax att fundera på vad som verkligen är viktigt på riktigt ! (fast om man svälter o står med rumpan bar så kanske man ska dela med sig en då? ) 
Vist behöver i en bättre asylpolitik där man snabbt får lära sig Svenska lagar och förhållningssätt  i samhället .    


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18581077.ab

1 kommentar:

  1. Jag trodde du syftade på SMR när jag såg länken till aftonbladet. Obehagliga terrorister. En sak som förvånar mig är hur de kan förneka förintelsen när det finns mängder av bevis på det på youtube. Bara man söker på auschwitz får man upp hur mycket träffar som helst. Frågan är om de blundar för det eller om de var för slappa för att gå på historia lektionerna i grundskolan. Hur som helst är det patetiskt att de får så låga straff. dessa äckelpottor är ute efter att döda och borde därför ha längre straff innan något allvarligt händer. Jag kan tycka att det är stor skillnad på t ex Mattias Flink och SMR. Mattias Flink var aldrig ute efter att döda avsiktligt. Han begick sitt brott i ett psykotiskt tillstånd. Många i SMR är garanterat några av landets värsta psykopater och bör därför omhändertas av ordningsmakten omgående.

    SvaraRadera