onsdag 8 augusti 2012

Om Mordet På YENON LEVI som Qvik nu har fått resning för

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-utreder-mord-som-quick-friats-for

Leif N berättar om sin tvekan att Yenon utredningen är bra skött. Leif var ansvarig för Pernilla mordet där man missade en mördare fast mördaren låg med i utredningen från 3 månaden efter mordet och sedan på det en värdelös utredning så att man missade ta en mördare som man enklet borde fått in om man skött utredningen.Med ny org och ögonen på sig så får man hoppas att dom får till en bra utredning denna gång! Yenon Levi mördades ca 1 mil från där Engla blev mördad AEklund var då ca 22 år o bode 3 mil från platsen, kanske långsökt att tro att det var han! men vem vet ?
http://www.dt.se/brottsplats/1.4975944-ny-teknik-kan-losa-mordet-pa-yenon-levi

2 kommentarer:

  1. Ja, jag tror att det är långsökt. A Eklund är våldtäktsman och mördare. Min mor tror att han känner ett hat mot kvinnor. Personligen väljer jag att inte spekulera så. Vi lär få veta vad som rörde sig i hans huvud en dag. Fast det skukke inte förvåna mig om hon har rätt i det.

    SvaraRadera
  2. Än så länge är det inget som komit fram, men vem vet?Fast jag tror inte att det är så i detta fall även om det är vanligt. Som det är nu så är det mer en narisisistik sida o autistisk med sexuelt avvikande som visat sig Men Nej vi kommer nog aldrig att få veta vad som rör sig i hans huvud då han inte själv inser att han gjort något riktigt ont och att han inte berättat sanningen o inte om vart han gömt offrenas saker. Obs han har ett långt straff register innan dom kännda morden.

    SvaraRadera