söndag 22 juli 2012

Min reflektion av dagens minnescermoni i Norge

Har följt minnescermonnin i Norge i dag Många kloka ord under dagen och väldigt fint i domkyrkan Hörde i Stoltenbergs tal att man nu ska hedra dom mördade genom att känna glädje för livet... Något jag tror är bland det svåraste man kan be en förälder till ett mördat barn att göra! Att känna glädje i livet när man förlorat sitt barn i mord kan vara svårt även om jag givet vis önskar alla att dom kan nå dit en dag och om inte så att dom kan hitta andra bra saker i livet att leva för Livet går hela tiden vidare även om det aldrig blir på samma sätt igen ♥♥♥sorgen efter ett barn eller en kär är livslång man lär sig sakta leva med smärtan o saknaden  <3<3<3

6 kommentarer:

 1. Hej Carina.

  Jag är en 15 årig tjej som jätte gärna skulle vilja få ta på dig, privat. Har försökt att hitta dig i några dagar och hittade din blogg nu.
  Vet inte om du vill ha kontakt med någon, men jag skulle vara jätte glad ifall jag skulle kunna skicka iväg ett mail eller något till dig.

  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna om du vill skriva till mig så kan du göra det här o skriv att jag inte ska publisera det så kastar jag det när jag läst skriv din mail så kan jag ve svara dig på din mail. frid c

   Radera
 2. Hejsan!Jag heter Carina Sundström och är med i facebook.Nu till saken det finns flera stycken som gör narr av Engla där och många mäniskor har anmält dom men det dyker upp nya sidor där dom gör narr av Engla.Många o åter många tycker detta är sjukt att dom inte visar respekt för Engla.Det finns dom som även sagt till dom som håller på att det är Förtal av avliden.Dom har alltså lagt ut bilder med helt sjuka förtal om Engla.Så för oss vanligt folk på facebook får inte något större gehör för att stoppa dessa trakasserier.Här har du en av alla som bär sig illa åt under kommentarena som oxå är med i facebook fast i mina ögon borde stängas ute för evigt ifrån facebook och alla andra som är respektlösa mot engla.Här är några av dom Lukas Tüsken Schmidt Älskar dej med din lilla gulleplutt :* Anders favoritfilm?
  Engla & Dämoner.
  Kim Generalen Sandström
  Kärlek till dig och denna sida! ♥.
  Det är mk growt och hemskt.Hoppas du kan få stopp på detta för dom öppnar nya sidor hela tiden../MVH/Carina Sundström länk till sidan som finnes just nu där finna många kommentarer ifrån en massa folk som protesterar och personen som är respektlösa...http://www.facebook.com/pages/Linus/387884421266640

  SvaraRadera
 3. Hej jo vi har varit medvetna om detta på fb sedan ca en månad tillbaka och allt annt hemskt på nättet sedan Engla blev mördad. jag har genom årens lopp lärt mig att det inte finns något vi kan göra mer än ignorrera skiten .Lagen är inte på vår sida! Det ringer o jag får mail om detta på fb dagligen men försökt att inte ge det någon energi för att det förhoppnings vis skulle dö ut av sig själv, men efter som så många blir förtvivlade o upprörda (med all rätt) o hör av sig så släppte jag in din komentar här nu så ni vet att vi bryr oss men inte har mörjlighet att göra något och jag har inet gått till media mm för att inte ge dom som håller på mera uppmärksamhet...En dag växer dom nog upp och får leva med sitt dåliga samvete . Tack för engagemanget och att ni bryr er!

  SvaraRadera
 4. Hej Carina. Jag var i Lindsbergs kollektivet med Grön Ungdom en helg hösten 2002. På lördagen kom Engla fram till mig och Rigel. Hen tog med oss på en visning av huset och berättade om alla rum. Vi följde med till köket där du och en annan stod och lagade mat. Vi var i hennes rum och lekte några timmar. Det här minnet vårdar jag och tänker mycket på. En glad 4 åring. Ta hand om dig. Kram och värme!

  SvaraRadera
 5. Hej Mandy så fint att höra <3 jag blir rörd :) kram

  SvaraRadera