söndag 12 februari 2012

Özz i Vakna med the voice

I Fredags så satt jag och kolla på FB och hade tven på samtidigt .Jag ser att det ska bli en rappatck på vakna med the Voice och får en stark känsla av att jag snabbt måste slå om kanal på teven och kolla . jag sappar in på vakna med the Voice och just då vissas en repris om vad som hänt i veckan och jag får se komikern Özz berätta om när han står på scenen och frågar en i publiken vad hon heter ,hon heter Engla och özz svarar är inte du död ...det blir inga skratt ... Sen säger jacob typ ni vet Engla och den där saaben.
Mitt hjärta slår på i högt tempo, jobbigt sånt där är ... .
Vist är det märkligt, det har hänt mig så många gånger att jag precis sappar in på en kanal när Engla nämns i något sammanhang. Är inte alls sur på någon eller tycker att någon gjort fel ,men jag tycker att det var skönt att inte folk tycket att det var kul. Jag vill gärna var med i sådana här sammanhang och berätta att vi ser och hör och att verkligheten är närmare än man tror även för er i tve .Ps det var inte länge sedan vi var ner i stor stan och gick på komedi klubben norra brun undra hur jag skulle reagera om det hände där jag var...Skulle inte bli arg men något skulle jag säga och antagligen skulle det bli en obehaglig stämning.   

9 kommentarer:

 1. Du skriver i en mening att du inte alls är sur på någon eller tycker att någon gjort fel, men du tycker att det var skönt att folk inte tyckte att det var roligt. Jag tycker att det var fel att han sa så där. Och det måste du väl ändå också tycka eftersom du skrivit det här inlägget och är upprörd? Tycker du inte det?

  SvaraRadera
 2. hej Linda ,jag är inte upprörd jag är mest förvånad över hur det kan vara...att jag sappar in på en kanal när Engla näms.

  SvaraRadera
 3. Men tycker du inte att det var fel av Özz att skämta om det och säga så där?

  SvaraRadera
 4. Hej Linda
  Det är inte viktigt för mig och på en stand upp i just den situvationen så kan jag förstå att det kan slinka ut något sånt ,det är inte så bigg deal! men jag tycker att det vara bra att dom inte tycket det var kul.Men det som var märkligt för mig är just att jag oftast slår på tven just när någon nämmner Engla eller anspelar till just mordet.

  SvaraRadera
 5. Okej. Fast jag tycker att det var fel att han sa så där och borde skämmas. Jag tycker också att det är märkligt att du oftast slår på tven just när någon nämner Engla eller anspelar till just mordet. Det är märkligt. Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej Carina och Linda!

  Jag har inte kunnat komma in och kommentera här på jättelänge! När jag skulle "välja profil" blev det bara stopp. Nåväl, nu funkar det igen.
  Jag finner inte ens ord för vad jag tycker om att Özz försökte göra sig rolig på Englas bekostnad! Det var nog något av det lägsta jag hört talas om. Ibland har jag tyckt att Özz varit ok (efter att bara ha upplevt honom som jobbig till att börja med), men nu... nu sjönk han verkligen till botten. Tror inte jag någonsin kan respektera honom igen, faktiskt. Ett riktigt kok stryk skulle han ha, så han vaknade upp!!!
  Rent intellektuellt kan jag dock förstå din inställning
  Carina, men jag tror vi är ute på farliga vägar när vi accepterar "komikers" alla gränsöverskridningar. Vanligtvis "skrattar" svenskarna åt vilken skit som helst nuförtiden. Men det var ju ett verkligt SUNDHETSTECKEN om inte just den här publiken reagerade med dumflabb.
  Kramar till er från Lena Ess

  SvaraRadera
 7. Hej :) Lena om jag förstod rätt så tycket även Özz att det var dumt .Men det finns en massa idioter på nätet som skämtar om Engla och mordet, det är verkligen inte roande !

  SvaraRadera
 8. Sa Özz det efteråt? Eller tyckte han även att det var dumt innan han sa så där?

  SvaraRadera
 9. Han så det när han berättade om det . Linda tack för kortet :)

  SvaraRadera