fredag 5 juli 2013

Almedals tider då lär jag pressa in lite åsikter här på bloggen

Hej nu var det längesedan ni hörde något av mig .har fullt upp med att jobba med min servering i Stjärnsunds Herrgård. Jag har fått ett gäng kommentarer som jag inte hunnit läsa ordentligt o inte publicerat ,får ta det i höst...  

Men nu i Almedalen tider så måste jag klämma in lite om att det är dags att införa riktiga livstidstraff i straffskalan för mord.
Att alla ska ha rätt till att få sina tvister med myndigheter prövad av oberoende jurister i domstol, i dag prövas det av jk som i samma fall är staten främste företrädare i samma fall och den som kontrollerar domstolen ...jäv som verkligen märks av i rättsamhället. Som grädde på moset så har bara den med mycket pengar möjlighet till rättsäkerhet vid tvister runt myndighetsbeslut och försäkringsbolag. men även redan vid första klagan hos Jk så behöver man professionell hjälp av en jurist för att överhuvudtaget kunna göre en riktig klagan som JK jurister tar på allvar.  
Inför en myndighet för folket där man får hjälp med tvister mot bla. myndigheter. Påstå nu inte att vi redan har en sådan myndighet för det har vi inte ! JK/JO är ett redskap för staten att lura oss att tro det och dom är även i sin arbetsbeskrivning statens främste företrädare och det märker man väldigt väl när man inte gillar JK/JO svar på en klagan för då måste man själv bekosta jurister som hjälper en att överklaga deras beslut och i en tvist så måste man i alla lägen bevisa orsakssambandet och det är inte det som JK/JO gör åt en i en utredning ,vilket i alla fall är väldigt knepigt  som privat person efter som man har svårt att få ut viktiga papper med mera från myndigheter och JK/JO har betydligt lättare efter som JK/JO är staten liksom myndigheterna som man har en tvist med......  .

Jag kan även berätta att vi ska upp i hovrätten i slutet av september ang. överklagan av tingsrättsdomen. Att det blir av kan vi tacka  folket som hjälpt mig med pengar för annars hade jag aldrig vågat ! och en tack till hovrätten som ser att det finns viktiga saker att reda ut här så att vi fick prövningstillstånd .Hoppas att jag har många juridik intresserade med på förhandlingen och att ni som studerar juridik hänger på och bevakar och granskar det här ...<3  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar