tisdag 7 april 2015

Nu är mardrömms veckan då Engla försvan och hittades mördad för 7 årsedan.

Älskar och saknar Engla av hela mitt hjärta och saknaden och att veta vad hon fick uppleva för 7 årsedan gör att jag lever i parallella världar samtidigt en som är här och nu mamma, fru, matte,egenföretagare, samhälls intresserad och det är ett ljust faktiskt inspirerande liv.
Samtidigt lever jag i en mardröm som inte går att vakna upp ur sorg,smärta, saknad,ångest i en kropp som inte är som för. Vist är det märkligt att dett går att känna och vara allting samtidigt.

5 kommentarer:

 1. 1. JAG har aldrig sett henne gråta! Varken på bilder eller i intervjuer
  2. de sände hennes begravning LIVE på svt som något jävla underhållning program... hur mkt fick det betalt egentligen?
  3. IDAG ligger en artikel ute och det känns som att Englas mamma gör VAD SOM HELST för att få något publiserat... börjar bli jäkligt löjligt det här hur hon framstår, B-kändis fasoner för att få sina 15 min fame...


  och vad händer nu. ska du ha mera pengar från staten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Anonym
   tack för dit intresse av vårat öde .
   1, Jag har varit fokuserad på att skapa mening av meningslösheten när jag har ställt upp på intervjuer så har jag haft ett budskap och ett syfte att förändra något av sånt jag tycker är fel ofta har jag fått vävt in det med att bjuda på lite känslor mm för annars vill inte media . men jag har försökt att inte visa hur jag mår för jag har en dotter och en familj som inte skulle må bättre av att veta hur dåligt jag mår och för deras skulle försöker jag att hålla den distansen med media . För min egen del skulle jag kunna berätta hur jag mår och nu när min dotter är äldre och vi kan prata mer om det hemska så kanske det är på tiden, det är ofta journalister som hör av sig om att få bara den biten men jag har alltid tackat nej pga av att jag inte vill lägga även den tyngden på min dotter och andra nära och kära även om det ibland på min blogg runnit över lite ibland . Jag vet hur det är när gråten fastnar i halsen och det gör så fysiskt ont att det inte går att beskriva . Jag vet hur det är när man är så ledsen och tårarna forsar ur ögonen fast man inte låter eller grimaserar dom bara rinner och rinner och man själv är helt tom. Jag vet hur det är när kroppen krampar och rycker av sorg och man själv inte förstår vad som händer. Joo nog har jag gråtit mycket och ofta och gör det än idag om än något mera sällan, men jag har inte delat det med dig jag har mestadel försökt att hantera det själv för att inte göra andra ledsna.
   2, Begravingen i tve, fick vi inget betalt för ! Jag är stolt att den sändes och ser det som något Engla hade uppskattat men även att jag hoppas det lyfter ögonen på vad som är verkligheten när media rapporterar på gott och ont om mord det slutar oftast med en begravning och begravningar är en ceremoni för att hedra den döda och är det något som media borde visa så är det i mina ögon begravningen . För medias bevakning av mordet med spekulationer mm det opponerar du dig inte emot ... 3, Jag gör nästan vad som helst för att vi ska få ett rättssäkrare samhälle och jag tycker det är viktigt att brottsoffer få ta plast och att det inte ska vara andra människor som ska beskriva våra mina tankar, känslor mm för det kan jag själv.
   Mera pengar från staten ? vi har fått 75 000 kr i skadestånd och att jag drivit procesen mot staten är för att få en bättre rättsäkerhet att vinna har jag aldrig trott varit realistiskt men på vägen har jag kunnat lyfta de frågeställningar som jag velat och jag har lyckats ändra mycket och har mera kvar . Jante lagen är inte min vän ...jag är målfokuserad och vill at vi ska få ett lite bättre samhälle .
   Att jag lägger så mycket energi på att svar dig är för att det är just sådan som dig som jag vill nå ,dom med förutfattade meningar där man med enkla medel kan informera och utbilda för att förhoppnings vis få upp ett hjärta . må gott <3

   Radera
 2. Stor Varm Styrkekram Carina♥♥. Som utsatt får man hela tiden förklara sig. Lyssnade på medierna där du medverkade. All omtanke till dig♥♥. Angelica Kitali.

  SvaraRadera