torsdag 21 augusti 2014

Valet 2014 .Vilket parti ska du välja och vem ska du kryssa ?

För mig tog det två år att välja vilket parti jag skulle engagera mig i. Jag var sjukskriven så jag kollade på svt forum debatter från riksdagen nästan varje fm ,jag läste partiernas ideologier ,mejlade till olika politiker med mina frågeställningar och tillslut komma jag fram till att Centerpartiet låg mig närmast (jag trodde det var miljöpartiet), efter ett år kännande jag att jag inte tog mig in i centerpartiet och tänkte jag får byta parti ...men efter ca 3 månader ny granskning av partierna så fick jag ge mig, jag var centerpartist inget annat parti kom i närheten av det. Nu när jag vet mera om centerpartiet så förstår jag att det inte var så konstigt att det blev just  C ,då jag har gått lantbruksskola som gymnasium och är egenföretagare och bor på landet men även mitt engagemang för miljön och alla människors lika rätt då jag är utb fritidsledare och jobbat på behandlingshem och med ungdomars behov.    
Mina nya hemska erfarenheter efter min dotter blev mördad passar kanske inte in i något parti ! ang brottsofferfrågor ,kriminalvård, brott o straff, rättssäkerhet och myndighets Sverige, men med det höga tak som centerpartiet har så har jag ändå möjligheter att driva mina tankar där. 


Alliansen finns för att säkra en fungerande ansvarsfull politik så väljarna vet ungefär vad dom får. Jag är dock Centerpartist inte alls moderat eller något annat parti i alliansen .DET ÄR SKILLNAD! jag önskade förstås att centerpartiet var dom med flest mandat i alliansen för Sverige skulle må mycket bättre med en allians där Centerpolitiken var den med mest genomslags kraft ! Sverige behöver centerpartiet som ansvarsfullt tar hand om Sveriges ekonomi och där alla människors lika rätt och miljötänket finns med i allt ! DU KAN VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD, Rösta på CENTERPARTIET !

Här hittar du mera information 

http://www.centerpartiet.se/

https://www.facebook.com/KryssaCarinaH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar